• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

09:20

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kobija identifikovali preko otiska prsta, helikopter padao CEO MINUT!

NBA

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kobija identifikovali preko otiska prsta, helikopter padao CEO MINUT!

Podeli vest

Pojavili su se novi detalji stravične nesreće u kojoj je život izgubio Kobi Brajant

On je identifikovan zahvaljajući otiscima prstiju a predstavnica Nacionalnog saveta za bezbednost u saobraćaju Dženifer Homendi otkrila je neke nove detalje.

- Dobili smo informaciju da je pilot za vreme leta sa sobom imao ajped uređaj, koji je pronađen na mestu pada, uz jedan mobilni telefon. Preuzet je snimač trase puta, pronađena je sva očekivana dokumentacija, a dokumentovano je i stanje mesta nesreće. Događaj je moguće rekonstruisati. Olupina je odneta na dalje analize, u toku su razgovori sa operaterima Kontrole leta. Obavljen je razgovor sa porodicama pre javnog objavljivanja, porodice su informisane o daljim koracima. Neću komentarisati sadržaj razgovora - navela je Homendi.

ŠOKIRAO JE SVE! Kobi je rekao da želi da umre mlad i postane besmrtan!

Otkrila je i detalje samog pada.

-  Uz poštovanje privatnosti pilota, izneću podatke o tome da je bio iskusan u poslu, zaposlen deset godina u jednoj kompaniji, kao i da je danas ranije leteo, po vedrim vremenskim uslovima, jedan sat kasnije u odnosu na let u kom je stradao. Helikopter se nalazio na visini od oko 7.000 metara, padao je brzinom većom od 400 kilometara na sat, što se nalazi u kategoriji udara visokog intenziteta. Helikopter je pao na svoje levo krilo.

Nastavila je u istom ritmu.

Helikopter je pao na desetak metara udaljenosti od biciklista koji su se našli na brdu. Dobili smo foto i video dokumentaciju koja će nam pomoći u utvrđivanju vremenskih prilika. Znamo da je helikopter pao u jednom komadu, pri velikoj brzini. Pad je trajao oko jedan minut. Nemamo podatke o tome da li je moguće preživeti takav pad, biće urađena i analiza koja će uputiti na eventualnu odgovornost pilota - navela je Homendi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija