• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

29.01.2020

10:15

DOGOVOR SPASAO ŽIVOT KOBIJEVOJ ŽENI VANESI! Hteo više vremena da provede sa porodicom, helikopter napravljen 1991. godine!

NBA

DOGOVOR SPASAO ŽIVOT KOBIJEVOJ ŽENI VANESI! Hteo više vremena da provede sa porodicom, helikopter napravljen 1991. godine!

Podeli vest

Bračni par Brajant nikada zajedno nije putovao helikopterom. Tragično nastradali košarkaš je jednom objasnio da je koristio ovo prevozno sredstvo kako bi više vremena provodio sa porodicom

Tragično nastradali Kobi Brajant (41) imao je dogovor sa suprugom Vanesom da nikada zajedno ne lete helikopterom! Slavni američki košarkaš, koji je pre tri dana poginuo zajedno sa svojom ćerkom Đanom (13) i još sedam osoba, koristio je ovo vazdušno prevozno sredstvo kako bi mogao više vremena da provodi sa porodicom, a sada je otkriveno da njegova žena nikada nije bila pored njega u letelici!

Legenda Los Anđeles Lejkersa izgubila je život u nedelju ujutru po lokalnom vremenu. Tada je helikopter "sikorski S-76B", napravljen 1991. godine, usled loših vremenskih uslova udario u brdo kod mesta Kalabasas. Letelica je odmah eksplodirala i niko nije imao šansu da se spasi.

Oprostila prevaru

Pored Kobija i Đane, život su izgubili i pilot Ara Zobajan, Kristina Mozer, Džon Altobeli, Keri Atlobeli i njihova ćerka Alisa, Sara Čester i njena ćerka Pejton. Svi oni zajedno su krenuli na utakmicu, koja je bila zakazana na Brajantovoj "Mamba akademiji". Policija je do sada pronašla tri tela, ali ona još nisu identifikovana.

Foto: reuters

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kobija identifikovali preko otiska prsta, helikopter padao CEO MINUT!

Supruga jednog od najboljih košarkaša svih vremena ostala je bez muža i deteta. Vanesa i Kobi bili su zajedno od 1999. godine, a venčali su se u aprilu 2001. Imaju još tri ćerke - Nataliju (17), Bjanku (3) i sedmomesečnu Kapri.

- Kobi i Vanesa imali su dogovor da nikada zajedno ne lete helikopterom i to su poštovali. Verovatno je razlog za to bila mogućnost da dođe do neke nesreće - otkrio je magazinu "Pipl" izvor blizak porodici Brajant.

Poznati bračni par prošao je mnogo toga zajedno, a Kobi nikada nije krio da mu je žena bila najveća podrška tokom karijere. Prvo su Brajantovi roditelji bili protiv njihovog braka, a 2003. petostruki šampion NBA lige bio je optužen za silovanje. Slučaj je okončan godinu dana kasnije, kada je žrtva odbila da svedoči. Međutim, taj skandal je veoma uticao na Vanesu, koja je mužu oprostila prevaru, ali je 2005. imala spontani pobačaj.

Foto: youtube/NTSBgov

- Trebalo je da gradimo našu porodicu. Ali zbog moje greške i teške godine izgubili smo bebu - rekao je tada Kobi.

Obožavao ćerke

U junu prošle godine rodila im se i četvrta ćerka Kapri, ali oni nisu imali nameru da stanu sa proširenjem porodice. Nekada sjajni šuter otkrio je nedavno da Vanesa žarko želi da dobiju i sina, ali, nažalost, nesreća je prekinula te snove.

- Ona želi muško dete, čak više nego ja. Volim što imam ćerke, ushićen sam zbog toga. Ona hoće dečaka, da on bude mamin sin, mezimac - otkrio je Kobi.

Najveća zvezda Lejkersa je upravo zbog supruge i dece odlučio da kupi helikopter još dok je aktivno igrao. Objašnjavao je to željom da više vremena da provodi sa svojim najmilijima.

- Saobraćaj u Los Anđelesu bio je sve gori. Dešavalo se da propustim školsku predstavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da ne propuštam vreme sa porodicom. Tada sam počeo da gledam helikoptere i odlučio da kupim jedan. Mogao da stignem da odem svuda i da se vratim za 15 minuta - pričao je Brajant.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija