• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

10:44

(VIDEO) KAD GROMADA RONI SUZE! Ostao sam bez malog brata: Šek pričao o Kobiju, potpuno se slomio!

NBA

(VIDEO) KAD GROMADA RONI SUZE! Ostao sam bez malog brata: Šek pričao o Kobiju, potpuno se slomio!

Podeli vest

Bili su saigrači, harali su NBA ligom... Nekad su se i svađali, ali smrt Kobija Brajanta duboko je potresla Šekila O'Nila

- Nisam ovako oštar bol osećao dugo, ne sećam se stvarno kada sam. Krenuo sam da ga udarim kada mi je to pokazao, živimo u svetu u kom se sve može lažirati i fotošopirati. Svi su me zvali i svi smo brzo dobili potvrdu - rekao je Šekil O'Nil.

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE! Kobija identifikovali preko otiska prsta, helikopter padao CEO MINUT!

Nastavio je u istom ritmu.

Sada sam ostao i bez malog brata. Nisam mogao da jedem od tog dana kada se to desilo. Osećam se bolesno, znam da će neki idioti sada da podsećaju na odnos kakav smo on i ja imali. Naš odnos je kao da smo bili braća. Mi smo braća i ovde u ovom podkastu, pa se raspravljamo sve vreme. Ali u stvarnom životu, kada vidim tebe i tvoju divnu suprugu, mogu samo da osećam poštovanje - kroz suze je govorio Šek, podsetivši na sukob koji je imao sa Kobijem, a koji se sada potpuno može zanemariti i izgleda bezazleno - zaključio je Šekil.

U stravičnoj nesreći pogidnula je devet ljudi, a pored Kobija život je izgubila i njegova ćerka Điđi. 

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija