• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

07:47

BRAVO JOKIĆU, NE MOŽE SPEKTAKL DA PROĐE BEZ SRBINA! Nikola i ove godine igra na Ol-staru!

NBA

BRAVO JOKIĆU, NE MOŽE SPEKTAKL DA PROĐE BEZ SRBINA! Nikola i ove godine igra na Ol-staru!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i as Denvra Nikola Jokić drugu godinu zaredom igraće na Ol-staru NBA lige, pošto je izabran od strane trenera kao rezerva na utakmici najvećih košarkaških zvezda na svetu

Ovu vest preneo je novinar "Atletika" Šems Čaranija, pošto je objavio sastave ekipa za ovogodišnju Ol-star utakmici.

Ove godine Ol-star vikend održava se od 14. do 16. februara u Čikagu, a utakmica svih zvezda na programu je poslednjeg dana.

 

 


Pored Jokića, rezerve na Zapadu su još: Demijan Lilard (Portland), Donovan Mičel (Juta), Rudi Gober (Juta), Brendon Ingram (Nju Orleans), Rasel Vestbruk (Hjuston) i Kris Pol (Oklahoma).

 

 

JOŠ JEDAN SRBIN STIŽE U NBA? Nekoliko klubova iz najjače lige na svetu prati srpskog pleja!

LEJKERSI HOĆE JEDNOG, DIVAC IM NUDI DRUGOG SRBINA! Los Anđeles je suđen reprezentativcima Srbije?

 

Rezerve za Istoku su: Džimi Batler (Majami), Kajl Lauri (Toronto), Ben Simons (Filadelfija), Kris Midlton (Milvoki), Džejson Tejtum (Boston), Bem Adebajo (Majami), Domantas Sabonis (Indijana).

 

 

 

Pre nedelju dana izabrani su starteri, na Istoku su to: Trej Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Paskal Sijakam (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija); odnosno na Zapadu: Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Lejkers), Kavaj Lenard (Klipers), Entoni Dejvis (Lejkers).

Kao i prošle godine i ove će ekipe birati košarkaši koji su imali najviše glasova publike, Lebron Džejms i Janis Adetokumbo. Njih dvojica će birati saigrače sa kojima žele da igraju, a podsećamo da je Jokića prošle godine izabrao grčki košarkaš.

Jokić je naš prvi, a i jedini košarkaš od Peđe Stojakovića koji je dva puta izabran za Ol-stara, s tim što je to našem čuvenom šuteru uspelo tri puta (2002, 2003. i 2004).

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17