• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

13:13

NERVIRA JOKIĆEVE FANOVE! Barkli nije želeo Srbina na Ol-staru!

NBA

NERVIRA JOKIĆEVE FANOVE! Barkli nije želeo Srbina na Ol-staru!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i as Denvra Nikola Jokić drugu godinu za redom igraće na Ol-staru NBA lige

Legendarni Čarls Barkli nije stavio Nikolu Jokića na svoju listu Ol-star rezervi. Objsnio je i zašto. 

- Znate da volim Džokera? Nisam ga stavio na svoju listu jer mislim da ne igra na MVP nivou. Sećate se da sam ga prošle sezone imao kao MVP kandidata? On igra dobro ove sezone, nemojte da me shvatite pogrešno. Ali kad si jednom MVP kandidat, ne možeš da se opustiš. Volim Džokera, ušao je u Ol-star tim, ali kad ljudi govore o statistici, on je prošle godine bio MVP kandidat -  rekao je Barkli.

GURANJE, TUČA, SRBIN NAGRABUSIO! Gudurić kažnjen, a nije ni učestvovao u haosu!

JOKIĆ RASTURIO JUTU! Srbin maestralnom partijom ISPRAŠIO DŽEZERE (VIDEO/FOTO)

 

Smit je dodao da bi trebalo da mu se "sudi" po tome da li zaslužuje da bude Ol-star, a ne da li je MVP. O'Nil je uzvratio da vrhunski igrač mora da bude konstantan i da nastavi da napreduje kad dostigne određeni nivo.

BRAVO JOKIĆU, NE MOŽE SPEKTAKL DA PROĐE BEZ SRBINA! Nikola i ove godine igra na Ol-staru!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija