• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

08:05

RAFALNA PALJBA SRBA, ALI DŽABE! Baksi okončali pobedničku seriju Kingsa (VIDEO/FOTO)

NBA

RAFALNA PALJBA SRBA, ALI DŽABE! Baksi okončali pobedničku seriju Kingsa (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Milvoki Baksi okončali su seriju Sakramenta od tri trijumfa u nizu, pošto su Kingsi poraženi sa 123:111

Janis Adetokumbo nije igrao, propustio je utakmicu zog rođenja sina, ali to nije smetalo Baksima. Kingsi su uspeli da se vrate u meč posle izgubljenje prve četvrtine sa 38:24, pa su  poluvremenu imali pola koša prednosti.

KINGSI UNIŠTILI KLIPERSE! Bogdanović "namestio ruku", 9 poena Bjelice (VIDEO)

(VIDEO) RAFALNA PALJBA SRBA U SAKRAMENTU! Bogdan i Bjelica razbijali trojkama, Kingsi konačno liče na OZBILJAN tim!

Foto: tanjug/AP Photo/Morry Gash

 

 

I pred poslednji deo meča Sakramento je bio u blagoj prednosti, ali su finiš meča dobili Baksi. Napravili su seriju od 13:0, preokrenuli rezultat na 101:90, a Kingsi nisu uspeli da se vrate do kraja. 

Foto: tanjug/AP Photo/Morry Gash

 

 

Kris Midlton je predvodio Bakse sa 28 poena, 11 skokova i osam asistencija, isti broj poena imao je i Erik Bledso i  osam skokova i asistencija.

Foto: tanjug/AP Photo/Morry Gash

 

 

Kod Kingsa se istakao Harison Barns sa 23 poena, Dearon Foks je ubacio 17 i 11 asistencija.

Nemanja Bjelica je meč završio sa 16 poena (6-14 iz igre, 3-6 za tri), osam skokova i dve asistencije, dok je Bogdan Bogdanović zabeležio 16 poena (6-14 iz igre, 2-9 za tri), pet skokova i dve asistencije.

 

 

Na teren je izlazio i Alen Smailagić, koji je postigao dva poena u porazu Golden Stejta od Majamija (113:101), dok Boban Marjanović nije dobio šansu protiv Jute (123:119).

U ekipi Dalasa  ponovo nije bilo povređenog Luke Dončića, tako da su Hardavej Džunior sa 33 i Kristaps Porzingis sa 28 vodili reč, međutim nije to bilo dovoljno protiv "džezera" koje je predvodio Džordan Klarkson sa 25 poena.

NBA REZULTATI

Detroit - Šarlot 76:87
Indijana - Bruklin 105:106
Orlando - Atlanta 135:126
Toronto - Minesota 137:126
Milvoki - Sakramento 123:111
Dalas - Juta 119:123
Denver - San Antonio  127:120
Golden Stejt - Majami 101:113
LA Lejkers - Finiks 125:100

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija