• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

22:00

AMERIKANCI PIŠU! Divac odlazi iz Kingsa? Razlog je Dončić!

NBA

AMERIKANCI PIŠU! Divac odlazi iz Kingsa? Razlog je Dončić!

Podeli vest

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac, mogao bi da napusti tu funkciju jer kako se navodi uprava kluba iz Kalifornije nije zadovoljna odlukom Divca da u tim ne dovede Luku Dončića

Divac je umesto Slovenca izabrao krilnog centra Marvina Beglija koji nije opravdao očekivanja zbog čega su čelnici Kingsa nezadovoljni.

(FOTO) U ČAST VELIKOM KOBIJU BRAJANTU! Milano odaje počast jednom od najvećih košarkaša svih vremena!

U ovom trenutku Sakrametno je daleko od plasmana u plej-of, tako da su rezovi u timu vrlo mogući. Takođe, sadašnji trener Kingsa Luk Voltn takođe je na izlaznim vratima kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 4 godine

Neki izbori mogu samo kod nas Srba da se naprave. Između Kokoškova i Đorđevića izaberemo Đorđevića, a ne ovog prvog, koji je već u tom momentu bio preozbiljan stručnjak. Kada bi izbor pao na ovu dvojicu kao u našem slučaju, nema tog saveza pod kapom nebeskom koji bi odarao Đorđevića. Čović onomad reče razmišljali su između Šakote i Barcokasa, pa su prelomili da je Šakota bolji izbor. Garantovano nema kluba van Srbije na svetu koji bi tako prelomio. Divac je samo jedan od takvih slučajeva. Da propustiš šansu da ne dovedeš igrača poput Dončića je teški idiotizam. U našem sportu konkretno ovakve stvaru su veliki problem. Posebno što se na to nadovezuje deamgoško iživljavanje mnogih koji imaju status legendi prema našem sportu. Ponašaju se onako kako mogu samo u Srbiji, dok bilo gde u svetu ili ekpsresno dobijaju šut kartu ili se jednostavno ponašaju drugačije. Pocrkaše od sujete i razno raznih kompleksa, a nespobniji su na sportskim funkcijama nego najnesposobniji političari. Osim tog bavljenja sportom retki su oni koji su radili na sebi u još nekim drugim pravcima. Jednostavno posle završetka karijere oni su uglavnom polupismeni bez elementarnog znanja da rade bilo šta. Ovo u vezi sa našim sportskim legendama, posebno košarkaškim, je mene lično najviše razočaralo. Dve proste rečenice nisu u stanju da izgovore.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17