• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

00:04

(VIDEO) BOGDAN JE KRALJ KALIFORNIJE! Srbi srušili Kliperse, nije pomogao ni sjajni Lenard!

NBA

(VIDEO) BOGDAN JE KRALJ KALIFORNIJE! Srbi srušili Kliperse, nije pomogao ni sjajni Lenard!

Podeli vest

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su ekipu Los Anđeles Klipersa na gostovanju sa 112:103 posle velike borbe. Sjajnu partiju pružio je naš reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je ubacio 20 poena

 

Nije pomogao ni Kavaj Lenard ekipi iz Los Anđelesa da savlada Sakramento predvođen sjajnim Bogdanom Bogdanovićem koji je bio u svom "modu".

(VIDEO/FOTO) LUDILO! BRUTALNO! Neviđena zakucavanja, Derik Džons šampion, Gordon preskočio čoveka visokog 226 centimetara!

Kingsi su vodili praktično čitav meč i kontrolisali utakmicu. Brzo su se odlepili na dvocifrenu prednost koja je u nekoliko navrata pretila da ode i na 20 razlike, ali kao i po običaju Sakramento sebi zagorča život u poslednjoj četvrtini.

 

 

Tako su i sada prepustili prednost domaćima koji su poveli baš u poslednjoj deonici. Na svu sreću, bilo je još oružja u arsenalu ekipe iz Sakramenta pa su odlični Bejzmor i Bogdanović sa 23, odnosno 20 poena odveli goste do velike pobede koja im i dalje čuva nade za plej-of.

 

 

Kod Klipersa ponovo je sjajan bio Kavaj Lenadr koji je ubacio 31 poen, a pratio ga je Lu Vilijams sa 24. Nemanja Bjelica ubacio je 10 poena i skupio sedam skokova. Los Anđeles ovim porazom nije promenio poziciju pa su i dalje na sigurnom trećem mestu. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija