• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

08:59

(VIDEO) SAMO DVA POENA BOBIJA U PORAZU DALASA, Harden I Vestbruk uništili Jutu!

NBA

(VIDEO) SAMO DVA POENA BOBIJA U PORAZU DALASA, Harden I Vestbruk uništili Jutu!

Podeli vest

U velikom derbiju Zapada Hjuston je kao gost savladao Jutu 120:110

Posle prvog dela utakmice Džezeri su vodili 66:62, ali su gosti u trećoj četvrtini peokrenuli meč u sopstvenu korist. Taj period Rakete su dobile 38:19 i pred poslednjih 10 minuta imale "+15".Hjuston je do kraja sačuvao vođstvo i trijumfovao. 

Kod pobednika Džejms Harden je bio najefikasniji sa 38 poena, Vestbruk je ubacio četiri poena manje. Na drugoj strani Donovan Mičel postigao je 31 poen, a Bojan Bogdanović meč je završio sa 12-

Obe ekipe nalaze se na deobi četvrtog mesta na Zapadu i imaju po 36-20.

(VIDEO) BOGDAN JE KRALJ KALIFORNIJE! Srbi srušili Kliperse, nije pomogao ni sjajni Lenard!

BUGIJEV VELIKI SUNOVRAT! Lejkersi daju pedalu Kazinsu!

 


Dalas Maveriksi pooraženi su od Atlante 111:107. Mevsi su od starta poveli i skoro tokom celog meča držali prednost koja je iznosila i 16 poena. Ali, Jastrebovi su odličnom igrom u poslednjoj četvrtini, koju su dobili 34:21, uspeli da dođu do prednosti ina kraju upišu pobedu. 

Kod pobednika Kolins je imao dabl dabl od 35 poena i 17 skokova, dok je Tre Jang imao takođe dabl dabl od 25 poena i 10 asistencija.

(VIDEO) JOŠ MU SE VRTI U GLAVI! Jokićev ringišpil: Rival nije znao gde se nalazi!

(VIDEO) SRBIN NIJE MOGAO SAM! Jokić blistao, zakucavao, udarao rampe ali je njegov Denver PAO!

 

Za Dalas, koji je ponovo igrao bez Luke Dončića, Tim Hardavej bio je najefikasniji sa 33 poena, Set Kari je postigao 22, a Boban Marjanović za manje od četiri minuta imao je po dva poena i skoka.

Dalas je sedmi na Zapadu sa skorom 34-23 i devetom Portlandu beže velikih devet pobeda. Atlanta je pretposlednja na Istoku sa 17-41.

Bruklin nastavlja poteru za plej-ofom, pošto je slavio u Šarlotu 115:86 i tako zadržao jednu od pozicija koje vode u plej-of. Netsi su sedmi na Istoku sa skorom 26-29 i imaju šest pobedaa više od devetoplasiranog Vašingtona. Šarlot je 10. sa 19-37. Finiks je dobio u gostima Čikago 112:104.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija