• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

27.02.2020

00:00 >> 00:38

VEST KOJA JE ZATRESLA NBA! Popio SUSPENZIJU zbog DOPINGA

NBA

VEST KOJA JE ZATRESLA NBA! Popio SUSPENZIJU zbog DOPINGA

Podeli vest

Košarkaš Šarlota Malik Monk suspendovan je na neodređeno vreme zbog kršenja anti-doping pravila NBA lige

Kako je objavila NBA liga, suspenzija počinje od utakmice protiv Njujorka i trajaće dok se u potpunosti ne utvrdi da Monk poštuje anti-doping program.

DRAMA U ĐOKOVIĆEVOJ VILI! Migranti pokušali da upadnu na Noletovo imanje!

 

 

Monk je ove sezone prosečno beležio 10,3 poena i 2,9 skoka po utakmici. U poslednjih sedam utakmica on je igrao mnogo bolje, pa mu je prosek 18,2 poena po meču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daaa

pre 4 godine

Svakog ko se koristi nedozvoljenim supstancama,doživotno suspendovati. Da li ste svesni koliko dece mladje od 12 godina, danas u Srbiji koristi suplemente. Znam da razlikujem suplemente od dopinga, da bude jasnije, ali znam takodje da postoji mogućnost da su isti kontaminirani nedozvoljenim sredstvima u 15-20% posto slučajeva,da ne pričamo o tome što roditelji kljukaju decu npr.u plivanju istim, a jasno piše na preparatima da nisu dozvoljeni do 18 godine života. Pa, roditelji koji čitate ovo ako vas ima, i ako to radite,zapitajte se šta radite sa zdravljem svoje dece.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija