• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

07:46

(VIDEO/FOTO) KATASTROFA! KINGSI IMALI "+19", PA SE RASPALI! Maestralni Bjelica, Bogdan promašivao, kobna treća četvrtina!

NBA

(VIDEO/FOTO) KATASTROFA! KINGSI IMALI "+19", PA SE RASPALI! Maestralni Bjelica, Bogdan promašivao, kobna treća četvrtina!

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta poraženi su na gostovanju od Oklahome rezultatom 112:108

Kingsi su prekinuli niz od tri pobede i sa skorom 24-34 dvanaesti na Zapadu, Tanderi su upisali petu uzastopnu pobedu i peti su na Zapadu sa učinkom 37-22.

Gosti iz Kalifornije su na poluvremenu imali 11 poena prednosti, potom i 19 poena više, ali im ni to nije bilo dovoljno. Sve su prosuli u poslednjoj četvrtinu. 

(VIDEO) BOGDAN JE KRALJ KALIFORNIJE! Srbi srušili Kliperse, nije pomogao ni sjajni Lenard!

(VIDEO) RAFALNA PALJBA SRBA U SAKRAMENTU! Bogdan i Bjelica razbijali trojkama, Kingsi konačno liče na OZBILJAN tim!

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Oklahoma je topila minus tokom treće deonice i pred poslednju četvrtinu ušla sa samo poenom zaostatka (81:82). Tanderi su u odlučujućoj deonici uglavnom bili u prednosti i sigurno su meč priveli kraju.

Italijan Danilo Galinari je bio najefikasniji sa 24 poena, Šej Gildžres Aleksander je dodao 20, a Kris Pol 17. 

Na drugoj strani Herison Barns je upisao 21 poen. Nemanja Bjelica je postigao 18 poena 7/9 iz igre, 4/6 za tri, a imao je 9 skokova i 2 asistencije za 34 minuta.

Bogdan Bogdanović imao je slabiji košgeterski učinak od 11 poena - 4/14 iz igre, 2/9 za tri, 1/1 slobodna bacanja i po 4 skoka i asistencije za 28 minuta.

LEJKERSI HOĆE JEDNOG, DIVAC IM NUDI DRUGOG SRBINA! Los Anđeles je suđen reprezentativcima Srbije?

LUDAČKI PREOKRET! OVO JE ZA KOBIJA! Hild u delirijumu, vratio Kingse posle "-27", Bjelica blizu tripl-dabla (VIDEO/FOTO)

 

Los Anđeles Lejkersi su u lokalnom kalifornijskom okršaju bili bolji od Golden Stejta 116:86. Najbolji tim Zapadne konferencije je u San Francisko bio bez pomoći Lebrona Džejmsa i posle neubedljivog prvog poluvremena, u drugom delu je završio posao. 

Entoni Dejvis je bio najefikasniji sa 23 poena, Kajl Kuzma je dodao 18, a Dvajt Hauard 13.

Kod Voriorsa, koji su od sredine druge četvrtine igrali bez isključenog Drejmonda Grina, prednjačili su Erik Paskal sa 23 poena, Džordan Pul sa 16 i 8 asistencija i Demion Li sa 15.

 

Indijana je protiv Portlanda ostvarila četvrtu pobedu u poslednjih pet utakmica - 106:100. Litvanac Domantas Sabonis je postigao 20 poena, Malkolm Brogdon 17, a Ti Džej Voren i Viktor Opadipo po 15. Filadelfija nije imala probleme protiv Njujorka 115:106 iako u timu nije bilo povređenih Džoela Embida i Bena Simonsa.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija