• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2020

13:40

POLICIJA HTELA DA ZATAŠKA AFERU! Šerif slikama Kobijevog leša pokušao da zadivi devojku!

NBA

POLICIJA HTELA DA ZATAŠKA AFERU! Šerif slikama Kobijevog leša pokušao da zadivi devojku!

Podeli vest

Pre nekoliko dana vest da su šerifi slikali mrtvog Kobija Brajanta i da su pokazivali sliku šokirala je sve. Sada su se pojavili novi detalji

Afera je pokušana da bude zataškana. Prvo je Vanesa tražila od policije da zabrani da se nadleće mesto nesreće, ali... "TMZ", izvor koji je prvi objavio vest da je Brajant poginuo objavio je i neke više nego zanimljive detalje. 

- Pripadnici policije su nam rekli da je u danima koji su usledili posle pada helikoptera, uprava njihovog odeljenja postala svesna da su neki niži pripadnici naše stanice fotografisali mesto udesa i posmrtne ostatke nastradalih, te da su te fotografije potom pokazivali ljudima u policiji, ali i van nje. Rekli su nam da je poruka o tome preneta višim instancama, a da je "odozgo" došla naredba koja je glasila "ako ste fotografisali Kobija", javite se i obrišite te fotografije. Uradite li to, nećete biti kažnjeni'. To je bila direktiva koju smo dobili od strane naših komandira' - preneo je TMZ.

OTKRIVENA POSLEDNJA PORUKA KOJU JE KOBI POSLAO! Iz helikoptera smrti pokušao da uradi još jedno DOBRO DELO!

Ipak, najviše je granicu prešao jedan mladi šerif.

- Saznali smo da je jedan od početnika čak i otišao u kafić i pomislio da bi mogao da impresionira jednu devojku i povede je sa sobom tako što će joj pokazati fotografiju. Naš izvor je rekao da je barmen čuo sve to i bio toliko iritiran, da je pozvao kancelariju šerifa i uložio zvaničnu žalbu. Ipak, tamo se pokušalo sa zataškavanjem, sve dok ova afera nije izbila u javnost - prenosi isti izvor.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija