• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

09:16

(VIDEO/FOTO) VRATIO SE! Šou Karija posle ČETIRI MESECA pauze!

NBA

(VIDEO/FOTO) VRATIO SE! Šou Karija posle ČETIRI MESECA pauze!

Podeli vest

Plejmejker Golden Stejta Stef Kari vratio se na teren posle višemesečne pauze u porazu svoje ekipe. Nije mogao da pomogne svom timu da izbegne poraz od šampionskog tima Toronta - 121:113

Kari se vratio nakon loma šake. Odigrao je 27 minuta, a za to vreme ubacio 23 poena, a imao je sedam skokova i asistencija, ali 6/16 iz igre. 

Uželeo se košarke, navijači su bili oduševljeni, i pored poraza uživali su u spektakularnim potezima ljubimca. Publiku je na noge digla njegova asistencija sa čitavog terena za Viginsa u drugom poluvremenu, pa maestralna trojka.

NE SLUTI NA DOBRO! Ništa od Karija!

(VIDEO/FOTO) SRBI NEMOĆNI! Bogdanović i Bjelica solidni, ali Kingsi bez šanse protiv Filadelfije!

 

Gosti su sredinom druge četvrtine imali maksimalnih 14 poena prednosti, ali se Golden Stejt vratio u meč i na tri i po minuta pre kraja treće deonice poveo je 85:83.

Stef Kari je 63 sekunde pre kraja još jednom vratio nadu Voriorsima i sa penala je oba puta bio precizan za "-3". Međutim, nisu imali goriva za potpuni preokret, pa je Toronto serijom 6:0 definitivno prelomio meč. 

Norman Pauel je imao fenomenalan meč sa 37 poena (13/20), odličan je bio i Kajl Lauri sa 26 poena i deset asistencija, a Paskal Sijakam je dodao 17 poena i po pet uspešnih dodavanja i uhvaćenih lopti.

Pored Karija u ekipi iz San Franciska istakli su se Demion Li sa 23 poena, Endrju Vigins sa 21 i Markiz Kris sa dabl-dablom od 17 poena i 12 skokova.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija