• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

13:11

NINKOVIĆU POLICIJA BILA U STANU! Džigijev otac tvrdi: Nije PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU, nije ni dobio nikakvo uputstvo!

NBA

NINKOVIĆU POLICIJA BILA U STANU! Džigijev otac tvrdi: Nije PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU, nije ni dobio nikakvo uputstvo!

Podeli vest

Fudbaler Askolija, Nikola Ninković prekršio je obavezu o karantinu, viđen u Beogradu u jednom kafiću, iako je doputovao iz Italije, koja je trenutno najveće žarište koronavirusa u svetu

Branimira Ninkovića, oca srpskog fudbalera, tvrdi da Nikola nije prekršio obavezu samoizolacije niti bilo koji drugi propis za vreme vanrednog stanja zbog širenja koronavirusa

Otac demantuje i glasine će fudbaler biti krivično gonjen i ljut je što se za Nikolu kako kaže vezuju neistine.

BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE! Premijerka prozvala igrače koji su došli u Srbiju, a nisu u izolaciji!

(FOTO) MA, KAKAV KORONAVIRUS! Dok su fudbaleri iz Italije u izolaciji, evo šta radi nekadašnji igrač Partizana!

 

- Čim je premijerka prozvala neke fudbalere koji igraju u inostranstvu da se šetaju Beogradom, odmah su se pojedini "setili" Nikole jer se, uglavnom neopravdano, njemu lepe ekscesi koje nije učinio. Nikola i moj drugi sin Nemanja su u sredu došli iz Italije u Srbiju, pre uvođenja vanrednog stanja i na granici nisu primili nikakvo obavezujuće uputstvo od sanitarne inspekcije, pa nisu ni mogli da prekrše pravilo samoizolacije - kazao je za Telegraf Ninkovićev otac.

Dodaje da su sinovi kod kuće poslednji put bili pre dva meseca.

- Ja radim kao učitelj u seoskoj školi i bez obzira što sam znao da u tom trenutku u toj italijanskoj regiji nije bilo zaraženih nisam rizikovao. Nikola je ipak išao da mu urade test, ali nije testiran jer nije imao nikakvih simptoma. Od svih glasina tačno je da su u petak uveče u njegovom stanu bili policajci i savetovali da pozovu Institut za javno zdravlje radi pregleda - dodao je Ninkovićev otac.

Kkao navodi pomenuti izvor,oOd nedelje, kada su telefonom kontaktirali Insitut za javno zdravlje,  Nikola i njegov brat Nemanja svakodnevno prijavljuju svoje zdravstvno stanje koje je dobro i za svaki slučaj, odložili su dolazak u rodno selo Klenje i susret sa roditeljima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 4 godine

Kaze otac nisu bili kod njega za svaki slucaj . Pa sto za svaki slucaj nisu ostLi u samoizolaciji za svaki slucaj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija