• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

09:14

SRBIMA NIJE LAKO U AMERICI! Jokić, Bobi i Gudurić ne izlaze i kuće, EVO KAKO TRENIRAJU!

NBA

SRBIMA NIJE LAKO U AMERICI! Jokić, Bobi i Gudurić ne izlaze i kuće, EVO KAKO TRENIRAJU!

Podeli vest

Miodrag Ražnatović, prvi čovek Mega Bemaksa i manadžer Nikole Jokića, Bobana Marjanovića i Marka Gudurića otkrio je kakva je situacija sa srpskim igračima kada je koronavirusn zaustavi sport, pa i NBA

- U kućama su, mogu da odu po osnovne potrepštine, ali kažu da ih nije lako ni nabaviti, da je dosta toga razgrabljeno. Drugačije je kada ste kod kuće, u svojoj zemlji. Ovako, bez društva, situacija je prilično deprimirajuća. Treniraju u kućnim uslovima. Trčanja nema, rade se vežbe snage sa tegovima, parterne gimnastike. U nešto boljoj situaciji su igrači koji imaju dvorište i žive u toplijim krajevima - rekao je za Novosti Ražnatović.

Jokić je u trenutku prekida lige prekida igrao na MVP nivou.

Koliko znam, dopremio je neku kardio-spravu, bicikl ili traku, tako da daje sve od sebe da ostane u ritmu koji će mu olakšati povratak kad za to dođe vreme.

(VIDEO) BOBI RAZNEO JOKIĆA! Pogledajte kako je izluđivao zemljaka!

NOVINARI U SAD BIRALI NAJBOLJEG! Evo gde je Jokić, jedan igrač je BAŠ POKIDAO!

 

Pričao je i o šansama da se sezona nastavi.

- Direktno je vezano sa tim kako će se ova pandemija razvijati, a to ni ozbiljni autoriteti u svetu medicine ne mogu da kažu. Olimpijske igre su odložene na godinu dana, tako da postoji šansa da se neke elitne lige završe. Moglo bi da se sačeka sa početkom još praktično dva meseca. Onda bi, u nekom ubrzanom ritmu, možda moglo da se odigra do kraja juna ili do prve nedelje jula. Zavisi i od želje da se završi, neke lige su momentalno proglasile kraj. Poslednja koja će se predati je Evroliga, veliki je finansijski gubitak i pokušaće na sve načine da završe sezonu. Samim tim, i neke lige povezane sa njima pokušale bi to da isprate. U prvom redu ACB liga, na kraju krajeva i ABA liga.

Da li se slažete sa tim da će NBA, zbog gubitaka, naći način da završi sezonu?

- Nisam siguran, počele su da se pojavljuju informacije da bi takav scenario mogao i njima da se desi. Ako bude mogućnosti, igraće u junu, julu i avgustu. Ako ne bude... Gubici su svuda ogromni, tako je kako je.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Što se ABA lige tiče kaže da mu se ne dopada to što svaki klub koji nešto predloži, shodno svojoj poziciji na tabeli, bazira predlog na onome što njemu najviše odgovara.

- Zadar predlaže da se sezona ne nastavi i da se, pored toga što je odigrano 21 od 22 kola, poništi kao da se nije igrala, čime bi ostao u ligi. Bilo je i drugih takvih slučajeva. Treba sačekati i doneti najpravilniju odluku.

Predsednik Partizana predložio je da se sezona ne nastavi i trenutno stanje proglasi konačnim.

- Moguće je i da će doći do toga ako ne bude moglo da se igra ni u julu. Onda postoje samo dve opcije: niko nije šampion ili je šampion prvoplasirani tim, niko ne ispada ili ispada poslednji. Zavisiće od vremenskog okvira, već je bilo predloga da se umesto plej-ofa igra fajnal-for, u Evrokupu fajnal-ejt. U najtežoj situaciji je Evroliga, kojoj je ostalo šest kola, plej-of i završni turnir. Deluje mi da neće biti dovoljno vremena za to i da će morati da prave izmene sistema takmičenja.

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija