• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2020

12:05

ŠTA SE DEŠAVA SA NBA LIGOM? Pre maja neće biti ni razgovora o nastavku!

NBA

ŠTA SE DEŠAVA SA NBA LIGOM? Pre maja neće biti ni razgovora o nastavku!

Podeli vest

Od objave da je Rudi Gober pozitivan na koronavirus lopta u NBA je stala. Niko ne zna šta će biti sa najjačom ligom sveta, a kako sada stvari stoje informacija neće biti uskoro

Komesar NBA lige je u ponedeljak rekao da NBA neće imati razgovore o nastavku sezone pre 1. maja, a možda se to neće desiti ni tada.

- Rekao sam svima prošle sedmice da prihvate da bar do kraja aprila nećemo biti ni u poziciji da odlučujemo o bilo čemu. Ne mislim da ćemo 1. maja moći da razgovaramo, ali znam ovo i tako mogu sve malo da smirim. To međutim ne znači da ne razmatramo različite scenarije da nastavimo sezonu. Mislim međutim da je rano jer ne možemo da predvidimo gde ćemo biti za nekoliko nedelja - rekao je Silver gostujući na televiziji TNT.

Jedna od opcija koju NBA liga razmatra je da se preostale utakmice igraju u jednom gradu, a takođe se razmatra da plej-of bude značajno skraćen. Ono što NBA nikako ne želi je da ostane bez završetka sezone i bez šampiona.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija