• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2020

11:05

AMERI PRAVE HAOS! Novi plan za nastavak NBA lige - šamar za reprezentaciju Srbije!

NBA

AMERI PRAVE HAOS! Novi plan za nastavak NBA lige - šamar za reprezentaciju Srbije!

Podeli vest

NBA liga je stala zbog koronavirusa... Niko ne zna kada će lopta krenuti, ali sada se pojavio novi plan, i to kakav. Ako epilog bude onakav kako najavluju Ameri, biće to veliki problem za reprezentaciju Srbije

"Bličer riport "prenosi da je NBA draft pomeren za avgust ili septembar, što jasno navodi na zaključak da će ova sezona biti završena.

Nije to sve, isti medij pominje da postoji i plan za početak sledeće sezone po kom bi 2020/21 počela možda čak i u decembru. Ovo znači da bi se ta sezona završila u avgustu sledeće 2021. godine.

Da li to znači da ni sledeće godine neće biti OI? Isto tako jasno je da NBA igrači neće biti na raspolaganju za svoje reprezetnacije tokom kvalifikacija za same Igre.

To bi bio ozbiljan udarac za košarkašku reprezentaciju Srbije i nije do kraja jasno koliko je ovo dobro za košarku.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija