• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

14:37

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Brat poginulog pilota nema STIDA, Kobi je KRIV za pad helikoptera!

NBA

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Brat poginulog pilota nema STIDA, Kobi je KRIV za pad helikoptera!

Podeli vest

Advokati poginulog pilota Are Zobajana tvrde da otpuženi nije kriv za pad helikoptera u kojem je poginulo devetoro ljudi uključujući i Kobija Brajanta


Brat poginulog pilota rekao je da su putnici pogrešili i bili nemarni. U dokumentu koji je odgovor na tužbu Brajantove udovice Vanese stoji i da su putnici znali za sve rizike, prenosi CNN. 

(VIDEO) PRAZNIK BEZ KOBIJA! Vanesa objavila snimak koji je sve rasplakao!

POJAVILI SE NOVI DETALJI KOBIJEVE POGIBIJE! Svet u ŠOKU, spremna je nova tužba!

 

 

Nemar putnika bio je faktor koji je u najvećoj mogućoj meri doprineo šteti i povredama osoba u helikopteru usled njegovog pada, za koje otpuženi ne snosi odgovornost, navodi se u ovom dokumentu.

Foto: youtube/NTSBgov

 

Dokument predstavlja odgovor na tužbu Brajantove udovice Vanese koju je njen advokat podneo 24. februara, dan nakon što je održana memorijalna služba za poznatog košarkaša i njegovu čerku Đijanu. Vanesa je za smrt supruga i ćerke i ostalih putnika otpužila kompaniju u čijem se vlasništvu helikopter i pilot koji je njime upravljao.

Advokati otpuženog pilota istakli su da optuženi nije uticao niti imao pravo da utiče na ponašanje putnika i zatražili odbacivanje otpužbi.

 

 

Zastupnici Vanese Brajant nisu bili odmah dostupni za komentar. Naredni datum za suđenje još uvek nije određen. U tužbama zastupnika ostalih putnika koji su poginuli u nesreći samo je kompanija optužena za nesreću, ali ne i pilot.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija