• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

11:40

RAZBIĆU TE! NE, NEĆEŠ TO URADITI! On je ODBRUSIO Džordanu, njega nije maltretirao!

NBA

RAZBIĆU TE! NE, NEĆEŠ TO URADITI! On je ODBRUSIO Džordanu, njega nije maltretirao!

Podeli vest

Majkl Džordan bio je nemlosrdan prema saigračima, ali nije mogao da "maltretira" baš sve

Džordan je bio uveren da je njegovo surovo ponašanje jedini način da njegovi saigrači dostignu nivo koji je on zahtevao. Mnogi su to tolerisali, neki nisu mogli pa su bežali iz Bulsa, ali jedan od njih mu se suprotstavio.

U Čikago je 1996. godine stigao veteran Robert Periš, koji je u 43. godini tražio još jedan šampionski prsten. "Poglavica" je došao među Bulse sa tri prstena i devet 'ol-star' nastupa i brzo je pokazao Džordanu da nije kao ostali.

LAŽ, LAŽ, LAŽ....SVE JE SRA*E! Bura se ne stišava, Džordana brutalno napao bivši saigrač!

BIO SAM KRETEN I BUDALA! Felpsu oči otvorio Majkl Džordan!

 

 

- Rekao sam mu da ga ne volim kao drugi momci. Ja takođe imam svoje prstenje - rekao je centar iz Lujzijane.

- Džordan mi je odmah rekao: "Razbiću te", ali sam mu se ja primakao i odgovorio: "Ne, nećeš to uraditi". Posle toga me više nije gnjavio - otkrio je Periš.

Periš je uporedio Džordanov stil vođe sa dvojicom drugih superzvezda sa kojima je bio saigrač, Lerijem Birdom i Medžikom Džonsonom.

- Ono što razlikuje Birta od Medžika i Džordana je što on nije bio tipičan vođa koji ti se unosio u facu. On je mnogo poštovao saigrača i kada nisu imali dobro veče on bi ih hrabrio ili ne bi ništa pričao. S druge strane, Medžik i Džordan bi skakali na tebe.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija