• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

20.06.2020

12:55

(FOTO) JOKIĆ SE TESTIRAO NA KORONAVIRUS! Nakon što je saznao da je Janković pozitivan, Nikola nije želeo da rizikuje!

NBA

(FOTO) JOKIĆ SE TESTIRAO NA KORONAVIRUS! Nakon što je saznao da je Janković pozitivan, Nikola nije želeo da rizikuje!

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Jokić (25) testirao se na koronavirus, saznaje Informer! Najbolji košarkaš Denver Nagetsa se testirao u rodnom Somboru, a rezultate je juče (petak) u Zavodu za javno zdravlje u tom gradu preuzeo njegov otac Branislav

Jokić senior nije bio raspoložen za priču, pa čak nije ni želeo da zastane i čuje pitanje našeg novinara već je samo odmahnuo rukom. Kada smo ga nešto kasnije pozvali, samo je kratko odgovorio "Ajte, prijatno" i prekinuo vezu.

 

Izložen virusu

Jokić je pre nekoliko dana bio u društvu košarkaša Partizana Nikole Jankovića, koji je pozitivan na kovid-19

Nema strah

U ovom trenutku nije poznato kakvi su rezultati zvanično najboljeg centra na svetu, odnosno da li je zaražen koronavirusom ili nije. Jokić već nekoliko dana boravi u rodnom Somboru. Prethodno je bio u Beogradu, gde je prisustvovao oproštajnoj utakmici koju je Mega priredila sada već bivšem treneru Dejanu Milojeviću.

Taj događaj održan je 11. juna u hali "Sport eko" u beogradskom naselju Braće Jerković, gde je bilo mnogo ljudi iz sveta sporta. Među njima je bio i košarkaš Partizana Nikola Janković, koji je četiri dana kasnije objavio da je pozitivan na virus kovid-19.

Foto: Starsportphoto

- Kada je video da je Janković pozitivan, Jokić je odlučio da se testira. Iako nisu imali direktan kontakt, ipak postoji mogućnost da mu je neko drugi preneo virus. Nema kod njega straha, testirao se iz predostrožnosti. To je uradio kada je iz Beograda otišao u rodni Sombor - kaže izvor Informera.

Na spomenutoj utakmici su, između ostalih, bili i Novak Đoković, košarkaški stručnjaci Duško Vujošević, Dejan Radonjić i Saša Obradović, veliki broj aktuelnih i bivših košarkaša, kao i košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji zastupa i Jokića.

Foto: ap photo

Miško negativan

Jedan od najpoznatijih agenata u Evropi nije znao da se njegov klijent testirao na koronavirus.

- Sada sam od vas saznao da se Jokić testirao. Nisam se čuo sa njim tri-četiri dana, otkako je otišao iz Beograda. Ne čudi me što se testirao posle onoga što se desilo u prethodnih sedam dana. I ja sam se testirao i prekjuče sam dobio rezultat. Negativan je, nemam koronu - ističe Ražnatović za naš list.
 

Majk Meloun bio zaražen

Trener Denvera Majk Meloun bio je zaražen virusom kovid-19, i to krajem marta.

- Nisam se osećao dobro i kontaktirali smo sa doktorima da vidim da li mogu da se testiram. Nažalost, u to vreme testovi nisu bili dostupni. Kasnije sam saznao za to, kada sam radio test na antitela. Hoću samo da kažem da sam dobio koronavirus i da sam ga razbio. Uspeo sam da preživim, hvala Bogu - kaže Meloun.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17