• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

15:20

NE ŽELIM DA MOJA DECA SMATRAJU POLICAJCE NEPRIJATELJIMA! Rasel Vestbruk OTVORIO dušu i poslao moćnu poruku!

NBA

NE ŽELIM DA MOJA DECA SMATRAJU POLICAJCE NEPRIJATELJIMA! Rasel Vestbruk OTVORIO dušu i poslao moćnu poruku!

Podeli vest

Jedan od najboljih NBA košarkaša današnjice Rasel Vestbruk, izneo je svoj stav povodom aktuelne situacije u vezi sa rasizmom u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD)

Otkako je policajac ubio tamnoputog Džordža Flojda, u Sjedinjenim Državama vladaju rasni nemiri, a policija je mnogima glavni neprijatelj.

OVO SE TEŠKO PODNOSI! Đorđe Đoković ISKRENO o svom starijem bratu Novaku!

 

 

- Ne želim da moja deca odrastaju u svetu u kom misle da im je policija neprijatelj, da će to biti neko ko može sutra da ih ubije. To podhitno mora da se promeni. Shvatam da je moja obaveza da edukujem ljude o glasanju i zbog čega je to važno i koliko je njihov glas zapravo važan- istakao je Vestbruk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija