• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

23:00

NEMA MU RAVNOG! Dončić u trci za novu nagradu u NBA ligi!

NBA

NEMA MU RAVNOG! Dončić u trci za novu nagradu u NBA ligi!

Podeli vest

Mladi slovenački košarkaš Luka Dončić u konkurecniji je za još jednu NBA individualnu titulu

Nagrada koja se dodeljuje igraču koji je najviše napredovao u tekućoj sezoni je dobila svoja tri kandidata. To su Luka Dončić iz Dalas Maveriksa, Brendon Ingram iz Nju Orleans Pelikansa i Bem Adebajo iz Majami Hita.

NEVEROVATNA NESREĆA! Federerov teniski otac sleteo u reku i poginuo! Tragedija koja je slomila Švajcarca, ali on je bio jak...

Brendon Ingram je definitivno zaslužio da se nađe u ovoj priči, momak je svoju igru podigao na viši nivo od onoga što je pružao u Lejkersima, a Bem Adebajo je polako postao NBA zvezda u Majamiju.

 

 

Što se tiče Luke Dončića, on je prošle sezone bio ruki i ovakve stvari zaista mogu dodatno da mu podignu samopouzdanje, pa bismo od Luke mogli da vidimo još bolje partije, iako je na startu sezone igrao na MVP nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija