• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2020

08:21

SAKRAMENTO U NIKAD GOREM KANALU! Navijači teraju Divca, pokrenuta peticija za smenu!

NBA

SAKRAMENTO U NIKAD GOREM KANALU! Navijači teraju Divca, pokrenuta peticija za smenu!

Podeli vest

Ni posle 14 sezona Sakramento nije uspeo da se plasira u plej-of. Navijači su tužni, a ceh bi mogao da plati predsednik za košarkaške operacije Vlade Divac

Divac je vukao mnoge dobre poteze, želeo je mlad tim koji će iz godine u godinu stasavati. Međutim, nije dobio mnogo. Novi trener Luk Volton nije pokazao ništa, a navijači još uvek ne mogu da shvate zašto Divac nije uzeo Luku Dončića na draftu.

Kingsi više ne mogu u plej-of... Ostali su bez svake šanse a navijači su besni. Udari na Divca su krenuli jako i veliko je pitanje da li će moći da izgura sve.

 

 

Pritisak je otišao toliko daleko da se pojavila i peticija za smenu legendarnog asa.

Pred Sakramentom je leto teških odluka, jasno je da ovako ne ide... Divac mora da vidi u kom pravcu će dalje da ide. Ako ostane čekaju ga veliki rezovi, ovom timu je potrebno još mnogo vremena a u ovom trenutku bivši centar to nema.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija