• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

13:13

DIVAC OTIŠAO I OTVORIO DUŠU! Da, NISAM ŽELEO Luku Dončića!

NBA

DIVAC OTIŠAO I OTVORIO DUŠU! Da, NISAM ŽELEO Luku Dončića!

Podeli vest

Vlade Divac podneo je ostavku na mestu generalnog menadžera Sakramenta, pa progovorio o razlozima zbog kojih je napustio Kingse

On je za portal  "Sacbee.com" otkrio da li je tačno da je njegova odluka da ne izabere Luku Dončića na draftu. 

- To je bila moja odluka. I dalje verujem da je Marvin veliki potencijal. Ali, trebalo mi je više vremena da to dokažem. Siguran sam da će Marvin svima dokazati da nisu u pravu. Ali u ovoj ligi morate odmah da budete ’pravi’. Ljudi nemaju strpljenja, ali u redu sam s tim - rekao je Divac.

DIVAC DAO OTKAZ U SAKRAMENTU! Srbin napustio "Kingse" nakon očajne sezone!

OGLASIO SE DIVAC! Bila mi je čast! SAKRAMENTO mu poručio: Uvek ćeš biti deo NAŠE PORODICE!

 

 

Osvrnuo se i na Luka Voltona, trenera Sakramenta.

- Luk će biti sjajan trener. Ako mu daju šansu, biće dobro.

Pričao je Srbin i o Badiju Hildu.

- Nije mu se svidela uloga koju ima. Podržavam njegov osećaj. Ali Badi Hild mora da se pogleda u ogledalo i da razjasni sa sobom šta on čini dobro, a šta pogrešno. On je elitni strelac u ligi, ali mora da bude konstantniji. Mora da radi bolji posao u defanzivi. Teško je pobediti u ovoj ligi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija