• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

08:15

(VIDEO) JANIS SE NALJUTIO! Milvoki izjednačio protiv Orlanda, Dejvis uzvratio Portlandu!

NBA

(VIDEO) JANIS SE NALJUTIO! Milvoki izjednačio protiv Orlanda, Dejvis uzvratio Portlandu!

Podeli vest

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Orlando sa 111:96 u drugom meču prve runde plej-of serije i tako izjednačili ukupan rezultat na 1:1, isto su uradili i Lejkersi koji su savladali Portland 111:88

 

Bolje ne ljutite "grčku zver" Janisa Adetokumba. Nakon poraza u prvom meču plej-ofa protiv Medžika, Milvoki je slavio u drugom uz sjajnu partiju Grka koji je imao 28 poena, a na to dodao čak 20 skokova.

(VIDEO) LEKCIJA BROJ 1 - NIKADA NEMOJ DA LJUTIŠ SRBINA! Jokić vodio Denver do vođstva u seriji, nije pomoglo ni 57 poena sjajnog Mičela!

Milvoki je ceo posao odradio tokom prvog poluvremena jer su nakon dve odlične četvrtine već imali velikih 21 poen razlike te je bilo jasno da će "domaćin" čitave plej-of serije, ekipa Orlanda teško da se vrati.

Foto: USA Today

Nije Medžiku pomogao na sjajni Nikola Vučević koji je imao dabl-dabl sa 32 poena i 10 skokova. Ne treba zaboraviti prošlu sezonu i prvu pobedu Orlanda protiv Toronto Reptorsa, koji su kasnije postali šampioni. Videćemo da li će i ove godine ista ekipa "odrediti" prvaka NBA lige.

U drugom meču večeri viđeno je još jedno izjednačenje u seriji, Lejkersi su i više nego ubedljivo vratili Portlandu za poraz od pre dva dana.

Foto: USA Today

Nije bilo potrebe da Lebron Džejms toliko forsira pa je proveo svega nešto više od 20 minuta na parketu uz 10 poena, dok je Antoni Dejvis odradio veliki deo posla uz 31 poen.

Na poluvremenu je bilo jasno da Trejblejzersi moraju da traže šansu na narednon duelu jer je posle 24 minuta bilo 17 razlike, u jednom momentu bilo je čak 33 za Lejkerse, ali je Portland uspeo da smanji.

Istakao se Lilard, koji je ubacio 18 poena, što je svakako ispod njegovog proseka, a na ovom meču nije imao pravu podršku saigrača.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija