• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

20:00

DONETA ODLUKA! Evo kada se nastavlja NBA plej of!

NBA

DONETA ODLUKA! Evo kada se nastavlja NBA plej of!

Podeli vest

Nakon bojkota NBA košarkaša povodom policijske brutalnosti u Vinskonsinu, doneta je odluka da se plej-of najjačeg košarkaškog takmičenja nastavi u subotu

NBA bojkot brzo je završen, nakon odluka unije igrača i borda direktora na sastanku održanom u "mehuru" u Diznijevom kompleksu u Orlandu.

NAKON OVOGA, TENIS VIŠE NEĆE BITI KAO PRE! Nole se OPROSTIO: Hvala vam za sve!

Košarkaši su bojkotovali utakmice plej-ofa prve faze, zbog policijske brutalnosti u Viskonsinu. Šest ekipa koje su odbile da nastupe u sredu, nastupaće večeras. Iako satnica nije određena, zna se da će prvi na teren Milvoki i Orlando.

Ekipa iz države Viskonsin, koja je pokrenula bojkot, Milvoki baksi, ima šansu da već u ovom meču obezbedi prolaz u polufinale Istočne konferencije. Tim koji sa klupe predvodi Majk Budenholzer izgubila je prvi meč u seriji protiv Orlanda, da bi potom pobedila u tri uzastopne utakmice i stekla prednost od 3:1.Identičan scenario odvio se u seriji Lejkersa i Portlanda.

 

 

Blejzersi su poveli u prvoj utakmici, da bi potom Lejkersi bili više nego ubedljivi u naredna tri susreta. Portland u petoj utakmici ne može da računa na glavnu zvezdu Dejmijana Lilarda, koji je zbog povrede napustio "mehur" i završio sezonu.

Poslednji meč večeri rezervisan je za Oklahomu i Hjuston. U toj seriji je rezultat nakon četiri meča nerešen 2:2, pa će peti susret doneti izuzetno važnu prednost ekipi koja pobedi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija