• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

10:57

(VIDEO) JOKIĆ SE POKLONIO SAIGRAČU! On je superstar, pogledajte kako šutira!

NBA

(VIDEO) JOKIĆ SE POKLONIO SAIGRAČU! On je superstar, pogledajte kako šutira!

Podeli vest

Denver Nagetsi su posle velike borbe izborili sedmu utakmicu protiv Jute Džez u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije.

Denver je u šestoj utakmici slavio 119:107 uz brutaknu partiju Džamala Mareja koji je ubacio 50 poena, dok je 22 dodao naš Nikola Jokić.

 

(VIDEO) BRUTALNO REŠETANJE! Marej strpao Juti 50 poena, Jokić ga pratio sa 22, Denver izborio sedmi meč!

(VIDEO) SRBIN U ŠOKU! Jokić ovo nije doživeo u NBA: Prljavi Amer je ovako IZLUDEO Nikolu!

 

Srbin je prokomentarisao  igre svog tima, a upitan šta je odlučilo šesti meč samo je kratko rekao:

- Džamal! -  kratko je rekao Jokić.

- On igra fantastično u ovim momentima i sve što treba da uradimo je da mu pravimo blokove i pomognemo da ostane sam kako bi mogao da dobije loptu i da šutira jer je on igrač koji može da nas ponese do željenih visina. Kao što sam rekao, on je superstar. Igra na najvišem nivou, gledajte kako šutira, ovo je najviši nivo košarke i mnogo mi je drago što sam njegov saigrač.

Posle preokreta u seriji izborili  su košarkaši Denvera taj željeni sedmi meč.

- Ljudi misle da igramo pod pritiskom, ali greše. Vrlo smo opušteni, nemamo šta da izgubimo. Za nas je važno samo da izađemo na teren i damo sve od sebe, a trenutno igramo jako lepo i svaki segment je zadovoljavajuć. Sjajno igramo kao tim i nastavićemo to da radimo -  rekao je Nikola Jokić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija