• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.09.2020

09:05

NISU NIŠTA MOGLI BEZ JANISA! Opasni Majami otpisao "jelene", Lebron i Lejkersi "okrenuli" Hjuston!

NBA

NISU NIŠTA MOGLI BEZ JANISA! Opasni Majami otpisao "jelene", Lebron i Lejkersi "okrenuli" Hjuston!

Podeli vest

Košarkaši Majamija plasirali su se u finale Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas u petoj utakmici polufinala pobedili Milvoki sa 103:94

Majami je sa 4:1 završio polufinalnu seriju protiv najbolje ekipe regularnog dela NBA lige.

Ekipu su do pobede predvodili Džimi Batler sa 17 poena, 10 skokova i šest asistencija i Goran Dragić sa 17 poena i četiri skoka. Dobru partiju prikazali su i Dže Krauder sa 16 poena uz šest skokova, Tajler Hirou sa 14 poena, osam skokova i šest asistencija, kao i Bem Adebajo sa 13 poena i šest skokova.

Šta se dešava sa Nikolom Jokićem pogledajte OVDE.


Majami se plasirao u finale Istoka prvi put od 2014. godine, a igraće protiv boljeg iz duela Bostona i aktuelnog šampiona Toronta, u kome Seltiksi vode sa 3:2.

 

 


U ekipi Milvokija nije bilo najboljeg igrača Janisa Adetokunba zbog problema sa desnim skočnim zglobom. Najefikasniji među Baksima bili su Kris Midlton sa 23 poena, sedam skokova i šest asistencija, Donte Divinćenco sa 17 poena i Bruk Lopez sa 15 poena i 14 skokova. Vesli Metjuz i Marvin Vilijams dodali su po 11 poena.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa poveli su protiv Hjustona sa 2:1 u polufinalu Zapada, pošto su pobedili sa 112:102.

Lebron Džejms bio je najbolji u pobedničkom timu sa 36 poena, sedam skokova, pet asistencija i četiri blokade. To je njegova rekordna 162. pobeda u plej-ofu, čime je pretekao bivšeg igrača Lejkersa Dereka Fišera, koji je imao 161 trijumf.

Entoni Dejvis u pobedi je učestvovao sa 26 poena, 15 skokova i šest asistencija, Redžon Rondo sa 21 poenom i devet asistencija, a Kajl Kuzma sa 14 poena.

 

 

 

 


Lejkersi su početkom poslednje deonice prelomili utakmicu serijom 10:0, tokom koje je Rondo postigao osam uzastopnih poena. Kod preostala dva poena Rondo je bio asistent Džejmsu.

U ekipi iz Hjustona Džejms Harden postigao je 33 poena, uz devet skokova i devet asistencija, a Rasel Vestbruk utakmicu je završio sa 30 poena, osam skokova, šest asistencija i dve ukradene lopte. Džef Grin dodao je 16 poena, a Erik Grin i Robert Kovington po 10. Kovington je u četvrtoj četvrtini morao u svlačionicu, posle sudara sa Dejvisom.

Naredna četvrta utakmica igra se u noći između četvrtka i petka.

 

 

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću
Politika

U Prištini nastavljeno suđenje Slađanu Trajkoviću

Ispitivanjem svedoka tužilaštva, pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini, nastavljeno je suđenje Slađanu Trajkoviću koga Specijalno tužilaštvo tereti za navodni ratni zločin počinjen nad civilnim stanovništvom u periodu od 1998. do 1999. godine u opštini Vučitrn.

07.05.2024

10:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija