• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2020

10:08

RASPAD U SRBINOVOM DENVERU! Ruki udario na trenera zbog Jokića!

NBA

RASPAD U SRBINOVOM DENVERU! Ruki udario na trenera zbog Jokića!

Podeli vest

Haos u Denveru posle trećeg poraza od Klipersa (3:1). Ruki Majkl Porter Džunior udario je jako na trenera Majkla Melouna

- Nisam pipnuo loptu u drugom poluvremenu. Zašto? Pa to je do akcija koje se pozivaju, a njih pozivaju treneri. Treneri su ti koji stavljaju loptu u ruke igračima - rekao je Porter.

Šta se sve dešava u NBA ligi pogledajte OVDE.

Denverov "ruki" na terenu je proveo 34 minuta i utakmicu je završio sa 15 poena i šest skokova.

(VIDEO) JOKIĆ IZGUBIO ŽIVCE! Udario prljavog Amera, ovaj mu se smejao, Denver na ivici ambisa!

- Ako već igram toliko minuta, mislim da je u redu da iskažem stav. Lopta je išla u ruke Jokića i Džamala, tako i treba, oni su sjajni igrači... Ali, moraju i drugi da budu uključeni ako želimo pobedu - rekao je Porter.

Čini se da je ruki preterao i da nije smeo na ovakav način da govori o svom treneru Majku Melounu. Ostaje da se vidi da li će snositi posledice.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija