• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

08:53

(FOTO) POSLE 10 GODINA! Lejkersi razbili Hjuston za finale Zapada, Lebron nezaustavljiv!

NBA

(FOTO) POSLE 10 GODINA! Lejkersi razbili Hjuston za finale Zapada, Lebron nezaustavljiv!

Podeli vest

Posle deset godina Los Anđeles Lejkersi plasirali su se u finale zapadne konferencije, pošto su eliminisali Hjuston 4:1, pošto su u petoj utakmici slavili 119:96

Sa druge strane Lebronu Džejmsu ovo je čak deveto konferencijsko finale, doduše prvo na Zapadu. Lebron se  pridružio Oskaru Robertsonu, koji je do sada bio jedini igrač u istoriji NBA s 250 koševa, 100 skokova i 80 asistencija u prvih deset utakmica plej-ofa.

Posle prve utakmice koju su Lejkersi izgubili delovalo je da nas čeka neizvesna serija. Ali, Lejkersi se se samo razgoropadili i u petom meči demonstrirali silu. 

(VIDEO/FOTO) LEBRON I DEJVIS UZVRATILI UDARAC, pobeda Lejkersa za 1:1!

(VIDEO) LOŠA NOĆ ZA LEJKERSE! Harden i Vestbruk šokirali Lebrona! Majami je strašan!

 

 

Peta utakmica rešena je već u prvoj četvrtini, koju su Lejkersi dobili 35:20. Bilo je i "+22" a do poluvremena  Rokitsisu samo u nekoliko navrata uspeli da smanje zaostatak na jednocifren minus.

 

U drugom poluvremenu su uspeli da priđu na -5. Ali, onda je uzvratio Lebron Džejms, a razlika je do početka poslendje deonice bila i 30 poena. 

Kod Lejkersa najbolji je bio Džejms sa 29 poena, 11 skokova i sedam asistencija, a Entoni Dejvis je imao dabl dabl učinak od 13 poena i 11 skokova i četiri asistencije. Oni su u prvih deset zajedničkih utakmica u doigravanju postigli su 542 koša, 212 skokova i 129 asistencija. Sjajne role imali su Kajl Kuzma sa 17, Markif Moris sa 16 i Deni Grin sa 14 poena, kao i

Kako je Nikola Jokić spasio Denver možete da pročitate OVDE.

Na drugoj strani jedini raspoložen bio je Džejms Harden koji je meč završio sa 30 poena.

Lejkersi sada čekaju protivnika u konferencijskom finalu, a to će biti Denver ili Klipersi. Tim Doka Riversa vodi sa 3:2 u toj seriji, a šesta utakmica igra se u nedelju od 19 časova po srednjoevropskom vremenu. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija