• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

23:30

ORLANDO "GORI" PRED MEČ ODLUKE! Da li će OVE reči Melouna uticati dodatno na Jokića!?

NBA

ORLANDO "GORI" PRED MEČ ODLUKE! Da li će OVE reči Melouna uticati dodatno na Jokića!?

Podeli vest

Najbolji igrač Denvera, Nikola Jokić, glavna je snaga u borbi sa Los Anđeles Klipersima u polufinalu plej-ofa zapadne konferencije NBA lige. Posle niza pohvala na račun fantastičnog Srbina, na red su došle i reči njegovog trenera, Majka Melouna

Meloun je dodao da je "Jokić slika smirernosti" Nagetsa u napetoj seriji u kojoj su gubili 3:1. Sada je 3:3, a u noći između utorka i srede (03.00h) pašće konačna odluka o finalisti Zapada.

(VIDEO) PRESUDIO SVOM BIVŠEM KLUBU U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA! PAOK izbacio Benfiku, Živković golom stavio TAČKU!

Foto: USA Today

- Moj omiljeni deo o Nikoli Jokiću – ne uzbuđuje se često. Kada ga vidim da iskazuje emocije, da se dere i viče, udara se u grudi, onda znam da smo na pravom putu - rekao je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija