• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2020

10:42

(VIDEO) NA IVICI SUZA! Jokić nikada nije bio OVAKO TUŽAN!

NBA

(VIDEO) NA IVICI SUZA! Jokić nikada nije bio OVAKO TUŽAN!

Podeli vest

Teško je pao poraz Denvera od LA Lajkersa Nikolu Jokiću... Imali su sve u svojim rukama i na kraju nisu uspeli Nagetsi

Na pitanje novinara kako su igrači podneli ovako težak poraz, Srbin je diplomatski odgovorio:

- Dešavalo se i ranije, u seriji protiv Klipersa u trećoj utakmici. Imali smo pobedu u rukama, izgubili smo. Borili smo se, izgubili, ali mislim da smo igrali dobro. Većim tokom meča smo jurili prednost, vratili smo se ponovo, moramo da dignemo glave i spremimo se za naredni meč.

Nikola je zatim govorio o najvećim zvezdama Lejkersa - Lebronu i Dejvisu.

- Oni imaju dva veoma dobra igrača, Lebrona koji je jedan od najboljih igrača u ligi i Entonija Dejvisa, koji je verovatno najbolji strelac lige, nije lako pronaći rešenje protiv njih. Učinili smo da im bude teže i da se ne osećaju komforno, ali oni su veoma talentovani i nalaze rešenje. Moramo da učinimo sve u narednim mečevima da im što više otežamo.

Osvrnuo se Srbin i na poslednji napad Lejkersa.

- Znali smo da će biti Dejvis ili Džejms. Došlo je do malo problema u komunikaciju, mislim da sam bio blizu, ali sjajni igrači postižu sjajne pogotke.

Srbin na kraju ističe da njegov tim nema nameru da se preda.

- Mi smo autsajderi i moramo da se borimo. Vodili su 15-16 razlike i mi smo mogli da odustanemo, ali smo se borili. Možda će biti i 30 razlike, ali nema ništa bez borbe - zaključuje Jokić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija