• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

20:41

JOKIĆ OVO MORA DA ČUJE! Srbina niko nikada nije TAKO HVALIO!

NBA

JOKIĆ OVO MORA DA ČUJE! Srbina niko nikada nije TAKO HVALIO!

Podeli vest

Cela Amerika priča o Nikoli Jokiću... Legandarni Bil Volton je baš nahvalio našeg asa

- On je prosto jako zanimljiv i zabavan za gledanje. Deluje kao da je baš zabavno biti s njim u timu, deluje kao sjajan saigrač i spektakularno vešt igrač koji ide na pobedu. A može da uradi toliko mnogo različitih stvari! Visok je, jak, moćan, mobilan, vešt, inteligentan, kreativan, hoće da sarađuje… Ma, istresite rečnik! - priča oduševljeni Volton za GQ.

Legendarni centar, naravno, zna sa kakvim sve prednostima Nikola dolazi.

- Rastao je u velikoj košarkaškoj kulturi, a ima i fenomenalnog trenera Majka Melouna, a i neke sjajne saigrače u Denveru… Apsolutno sam svestan svih vrtoglavih mogućnosti čudesne budućnosti Nagetsa.

Foto: Tanjug/AP Photo

Otkrio je i kako je čuo za Jokića. Dobio je veliki broj poruka da mora da pogleda jednog centra

- Bilo ih je toliko da sam seo i sa namerom sam posmatrao utakmicu. Moja prva reakcija je bila: 'Vau! Pa ovo je toliko zabavno!'. Jedan od naših sinova je bio trener u Lejkersima, pa smo supruga Lori i ja kao dobri roditelji otišli da se pozdravimo sa našim sinom Lukom na terenu, a na drugom kraju se Nikola zagrevao. Morao sam da mu priđem i da mu kažem da je pravo zadovoljstvo gledati ga i da mi je čast da smo se upoznali.

Nastavio je u istom ritmu.

- On je taj tip igrača… Izdvaja se od drugih. Izdvaja se. Poseban je. Jedinstven je. On je neko ko vam zapadne za oko kad gledate jer radi toliko različitih stvari, a ja volim košarku. Košarka je izraz onoga što jeste i to je slavljenje sveta kakav može i treba da bude. A kada gledate šta on radi, donosi vam osmeh na lice. On sve vidi i predviđa i ima plan, ima pristup, ima osećaj šta radi, šta pokušava da postigne, zašto nešto želi i kako će to da ostvari. On je zanimljiv, uzbudljiv i stub temeljac budućnosti - zaključio je Bil Volton.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija