• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

23:16

NIJE DIVAC KRIV ZBOG DONČIĆA! Selektor Kokoškov brani legendu!

NBA

NIJE DIVAC KRIV ZBOG DONČIĆA! Selektor Kokoškov brani legendu!

Podeli vest

Dugogodišnji generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac napustio je ovog leta "kraljeve" posle pet godina u važnim funkcionerskim ulogama

Vlade Divac je često bio kritikovan zbog svojih odluka, a prečesto zbog biranja Marvina Beglija umesto Luke Dončića, što je prokomentarisao i selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov.

- Svaka stvar u životu donosi rizik. Niko na svetu nije sto posto siguran u svoje odluke u svakodnevnom životu. U ovom poslu je važno da se one najvažnije, strateške odluke donesu ispravno, jer one određuju budućnost organizacije na duži niz godina. Sve ostalo predstavlja rizik. Imao sam privilegijuda radim s Lukom Dončićem kada je Slovenija bila prvak Evrope. Ko je tada mogao znati da će Luka postati jedan od pet najboljih košarkaša sveta? Ja prvi nisam. Da sam tada rekao da će Luka danas biti možda najdominantniji igrač NBA lige, to bi bila laž. To nije mogao znati ni Luka, pa tako to nije znao ni Divac -  rekao je za Index.hr  Igor Kokoškov i nastavio:

Foto: USA Today

 

. Marvin Begli je dobar igrač i u tom trenutku odluka koju je Divac donio imala je logiku. Kingsi su tada imali plejmejkera Dierona Foksa, Bogdan Bogdanović je stigao, u timu je bio i Badi Hild i ideja je bila da se prostor očisti. Iz današnje perspektive suvišno je pričati je li to bila greška, naravno da jeste, ali ponavljam, takve odluke su deo ovog posla i bilo bi nepošteno kriviti Divca. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija