• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

08:15

EMOTIVNI JOKIĆ POSLE PORAZA! Pamtiću ovo celog života! Kada sam došao pre pet, šest godina...

NBA

EMOTIVNI JOKIĆ POSLE PORAZA! Pamtiću ovo celog života! Kada sam došao pre pet, šest godina...

Podeli vest

Denver Nagetsi su u dve runde plej-ofa uspeli da preokerenu nakon što su gubili 1-3, a nažalost nisu to uspeli da urade i protiv Lejkersa.

Denver  je u petoj utakmici poražen od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 117:107. 

- Pamtićemo ovaj niz utakmica celog života. Imamo veoma dobru grupu momaka i pred nama su mnoge bitke. Pobedili smo u šest eliminacionih utakmica i danas nismo odustali. Bili su bolji i pobedili su. Svako u njihovom timu je dao doprinos - rekao je Jokić.

Nakon što su Nagetsi "okretali" serije protiv Jute i Klipersa, mnogi su se nadali da će isto uraditi i protiv Lejkersa, ali je na drugoj strani ipak stajao neverovatni Lebron Džejms da impresivnim tripl-dablom osigura kraj ove noći.

Foto: USA Today

 

- Borili smo se. I to je nešto. Čak i danas kada smo bili u zaostatku od 16 poena. Nismo odustajali, nismo digli ruke od utakmice. To je nešto što će biti naš mentalitet i naš cilj u narednim godinama - naveo je Jokić.

Srpski centar je istakao ulogu Džamala Mareja.

- On je neverovatan, on je naš lider. On je borac, takmičar, fantastičan šuter. Igrao je sjajno. On je sjajan - dodao je Jokić.

Reprezentativac Srbije je podsetio na istoriju…

- Kada sam došao ovde pre pet, šest godina tim je imao 33 pobede. Danas smo u finalu Zapadne konferencije. Mislim da je interesantno razmišljati o tome koliki napredak imamo. I ja kao igrač, mi kao grupa, kao cela organizacija. To je fantastičan napredak. 

Foto: ap photo/tanjug

 

Jokića su novinari podsetili da je veliki deo ekipe čine igrači od kojih se nije očekivalo da će uspeti da naprave zapažene NBA karijere.

- Možda zato nismo odustali ni protiv Jute ni protiv Klipersa. Mi smo ovde niko, mi smo samo momci koji su radili mnogo da budu ovde. Neki nisu ni igrali prvu sezonu, dve, znamo kako je kada se radi mnogo za nešto i kada se ne igra. Kada igrate finale Zapadne konferencije znate koliko je to važno - zaključio je Srbin.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija