• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

08:36

ŽELIM PROKLETO POŠTOVANJE! Lebron ZAPALIO TOMPUS i zagrmeo posle finala!

NBA

ŽELIM PROKLETO POŠTOVANJE! Lebron ZAPALIO TOMPUS i zagrmeo posle finala!

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi su slavili u šestom meču velikog finala NBA lige i tako se dokopali svoje 17. titule u istoriji franšize

Lejkersi su predvođeni sjajnim Lebron Džejmsom uspeli posle deset godina da osvoje prsten.

- Puno mi  znači što predstavljam ovu franšizu. Kada sam došao, rekao sam da ću ih vratiti tamo gde im je mesto. Za mene je veverovatan osećaj biti deo ovog istorijskog tima - rekao je Džejms posle utakmice i dodao. 

Foto: AP photo/tanjug

- Mi samo želimo poštovanje! Rob Pelinka želi poštovanje, trener Frenk Vogel želi svoje poštovanje. Naša organizacije žali poštovanje, navijači žele poštovanje. I ja želim svoje prokleto poštovanje - dodao je Lebron Džejms.

Iako je blizu 36. godini, Džejms ne deluje da je pri kraju karijere. U nići između nedelje i ponedeljka postao je prvi u istoriji koji je osvojio titulu MVP-a finala sa tri različita tima. 

- Mogu samo da nastavim da se brinem o sebi i da budem na raspolganju saigračima. Nikad nisam propustio utakmicu plej-ofa i to je najviše što možeš uraditi za saigrače, stalno biti na raspolaganju - zaključio je četvorostruki NBA šampion.

 

 

Ubrzo nakon utakmice video slavlja iz svlačionice obišao je svet, a na njemu ponovo je glavni bio "kralj". Lebron je nakon utakmice legao na pod svlačionice pozvao svoju majku i zapalio tompus, pućkajući u kameru ponavljao je "Mama, mama... Hej, mama". Posle nekoliko sekundi se sabrao i rekao: "Moram da idem, ovde je ludnica."

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija