• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

08:41

ZBOG SRBINA AMERIKA NA NOGAMA! Još jedan tim se uključio u trku za Bogdanovića!

NBA

ZBOG SRBINA AMERIKA NA NOGAMA! Još jedan tim se uključio u trku za Bogdanovića!

Podeli vest

Amerika je na nogama zbog Srbina, Bogdana Bogdanovića

Bogdanović je jedan od najboljih igrača na tržištu slobodnih košarkaša i interesantan brojnim ekipama. Pored Milvokija, Lejkersa i Atlante, privukao je pažnju Indijane Pejsers, prenosi novinar NBC Kalifornije Džejms Hem.

Ali, nema mnogo timova koji mogu da priušte Srbina. Milvoki Baksi bili su veoma blizu takvog dogovora, međutim sve je propalo, a situaciju je iskoristila Atlanta koja  Bogdanu navodno nudi  četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Za sada nema dogovora između dve strane i to pokušava da iskoristi Indijana koja bi poput Baksa pokušala da dogovori "sign and trade". Pejsersima je propao dogovor sa Bostonom oko Gordona Hejvorda i u Bogdanoviću vide košarkaša koji bi im ojačao spoljnu liniju.

Indijana bi morala da trejduje nekog košarkaša za usluge Bogdana, a Hem navodi da bi to mogao da bude centar Majls Tarner. Pejsersi ne bi hteli da u trejd uključe 24-godišnjeg centra, ali to ne znači da nisu zainteresovani za srpskog igrača.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija