• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2020

17:33

NAGETSI SU GUBITNICI! Bivša NBA zvezda ima i argumente

NBA

NAGETSI SU GUBITNICI! Bivša NBA zvezda ima i argumente

Podeli vest

NBA šampion iz 2008. godine Kendrik Perkins tvrdi da su Denver Nagetsi gubitnici prelaznog roka, pošto su dozvolili da im tri važna igrača odu

Bivši košarkaš Bostona, Oklahome, Klivlenda i Nju Orleansa nema dilemu kada je u pitanju franšiza koja je najgore odradila prelazni rok, za sada.

- Denver Nagetsi su trenutno gubitnici ovog prelaznog roka. Izgubili su Džeremija Grenta, a mislim da je trebalo da urade sve kako bi ga zadržali, pogotovo zbog odbrane, širokih ramena, atleticizma... U zapadnoj konferenciji vam je potreban takav igrač zbog Lebrona Džejmsa, Kavaja Lenarda i ostalih krilnih košarkaša. Dozvolili su da ga puste i dosta su izgubili time - rekao je Perkins.

Takođe, bivši centar ni na Tviteru nije krio iznenađenje.

Osim Grenta, Nagetsi su ostali i bez Mejsona Plamlija i Torija Krega.

Sa druge strane, ekipa u kojoj je prva zvezda Nikola Jokić dovela je Fakunda Kampaca, Ar Džej Hemptona (draft), Džamajkla Grina, Ajzeu Hartenštajna i Zeka Nađija (draft).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija