• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

09:04

ŠTA BI NA OVO REKAO KOBI? Vanesa Brajant tužila svoju majku koja pokušava da joj uzme pet miliona dolara

NBA

ŠTA BI NA OVO REKAO KOBI? Vanesa Brajant tužila svoju majku koja pokušava da joj uzme pet miliona dolara

Podeli vest

Legendarni košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana poginuli su u helikopterskoj nesreći 26. januara ove godine, ali ni posle 11 meseci njegova udovica Vanesa ne može da ima niti jedan jedini miran dan

Naime, ona je odlučila da tuži svoju majku koja uporno pokušava da joj iznudi 5.000.000 dolara.

Sofija Lajin, majka udovice legendarnog košarkaša, navodno zahteva ovu ogromnu svotu novca kao finansijsku podršku od strane porodice Brajant, prenose američki mediji.

Ona tvrdi da je godinama radila kao lična asistentkinja i dadilja, a da za taj posao uopšte nije plaćena.

Sada se o svemu oglasila i sama Vanesa.

Podržavala sam svoju majku skoro 20 godina i ona nikad nije bila moj ili Kobijev lični asistent, niti je bila dadilja. Uvek sam bila domaćica koja nije radila i moj muž i ja smo bili 100% posvećeni našim ćerkama - rekla je Vanesa Brajan koja ima još tri ćerke Nataliju, Bijanku i Kapri Kobe.

Foto: reuters

Vanesa Brajant

- Skoro 20 godina sam organizovali da moja majka živi blizu nas, bez ikakvih troškova jer je tvrdila da nije imala nikakvog novca da kupi kuću posle svog razvoda. Kobi i ja smo smatrali da je za nju najbolje da ne živi u našoj kući. Ona sada hoće da mi unazad naplati 96 dolara na sat za navodni rad od 12 sati dnevno punih 18 godina jer je gledala svoje unuke. Njeni navodi su očigledno lažni - rekla je Vanesa Brajant o svojoj majci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 3 godine

Znači i njena familija isto kao pokojnikova samo gleda da ugrabi što više para dok ima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija