• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

07:43

SRBI NA PARKETU NA BOŽIĆ! Bjelica proradio, Bogdanović očajan, dao samo jedan koš! /VIDEO/

NBA

SRBI NA PARKETU NA BOŽIĆ! Bjelica proradio, Bogdanović očajan, dao samo jedan koš! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski košarkaši u NBA ligi bili su na parketu u noći između srede i četvrtka . Nemanja Bjelica je slavio s Sakramentom protiv Čikaga 128:124 , dok je Bogdan Bogdanović s Atlantom poražen na domaćem terenu protiv Šarlota 102:94

Bogdan Bogdanović se brzo vratio posle povrede. Protiv Šarlota je za 19 minuta na parketu ubacio tek dva poena - 1/5 iz igre, imao još dva skoka i tri asistencije. 

Nije mnogo bolji bio ni najbolji igrač Atlante Atlante Trej Jang koji je meč završio sa svega sedam poena.

Pobedničku ekipu predvodio je sjajni Gordon Hejvard sa čak 44 poena, dok je LaMelo Bol imao 16. Kod Atlanta po običaju je odličan bio Džoš Kolins, koji je ubacio 23 poena (11 skokova), dok je Herter imao 19.

Nemanja Bjelica je protiv Bulsa ostvario dobar učinak od 12 poena, četiri skoka i pet asistencija za 20 minuta na parketu, što mu je jedna od najboljih partija ove sezone.

Meč je završen njegovim promašenim i pogođenim slobodnim bacanjem, dok je u toku susreta zaradio i namernu ličnu grešku zbog grubog faula.

Pobedu njegovom Sakramentu doneli su Holmskoji je utakmicu završio sa 24 poena, Begli je postigao tri manje, dok je Vajt ubacio 36 za Čikago, odnosno Zek LeVin  32 poena.

Filadelfija je pobedila Vašington sa čak 141:136 a broj poena viđen je inače bez produžet.

Bredli Bil ubacio je nerovatnih 60 poena, 20/35 iz igr), ali se ispostavilo da je to malo za toliko raspoloženih u dresu Siksersa.  Embidje ubacio  38, Set Kari još 28, a Milton i Heris po 19...

NBA REZULTATI

Indijana - Hjuston 114:107
Orlando - Klivlend 105:94
Filadelfija - Vašington 141:138
Atlanta - Šarlot 94:102
Majami - Boston 105:107
Njujork - Juta 112:102
Milvoki - Detroit 130:115
Nju Orleans - Oklahoma 110:111
Finiks - Toronto 123:115
Golden Stejt - L. A. Klipers 101:108
Sakramento - Čikago 128:124


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija