• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

10:33

JOKIĆ UTUČEN! Govorio o RIVALU, ovaj mu UZVARTIO! /VIDEO/

NBA

JOKIĆ UTUČEN! Govorio o RIVALU, ovaj mu UZVARTIO! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić igrao je izvanredno protiv Dalasa, uz Dončića je bio najbolji na terenu, ali nije to pomoglo njegovom Denveru koji je poražen sa 124:117

Srpski reprezentativac Nikola Jokić je u koš Dalasa ubacio čak 38 poena, igrao je fenomenalno, ali to na kraju nije bilo dovoljno da bi  Denver ostvario pobedu.

Foto: APphoto

Jokić je po običaju odigrao majstorski meč....

Nagetsi su doživeli u samo osam mečeva već peti poraz u sezoni, pa je i po Jokićevoj gestikulaciji na konferenciji za medije bilo jasno koliko nije zadovoljan partijama tima. Dodirivao je nervozno bradu, držao se za glavu, nevoljno odgovarao na pitanja novinara...

Svaki odgovor počinjao je i završavao sa "ne znam", pokušavao je što pre da završi razgovor, a malo ga je obradovalo kada je čuo pitanja na na našem jeziku.

Tek tu se opustio i ponudio odgovor duži od nekoliko reči. Pogledajte kako je to izgledalo...

Na pitanje da li je veći izazov igrati protiv Bobana Marjanovića i Luke Dončića pošto ih dobro poznaje, Jokić se malo rapričao i nije štedeo reči hvale za Slovenca i Srbina.

- Igramo isto, uvek je dobro da igraš sa Bobijem. Igrao sam protiv njega i zajedno, pa je Bobi osoba koju dugo znam. Dončić je već dve-tri godine ovde i napravio je veliki uspeh. Biće sigurno u top...ne znam  ni sam koliko igrača - rekao je Jokić.

Sa druge strane, Slovenac nije mogao, a da se ne dotakne svog duela sa Jokićem, za kojeg kaže da je sjajan košarkaš i da sa njim ima veoma dobar odnos.


- Kada se sve podvuče crta, samo želite da pobedite. Naravno, Nikola Jokić je fantastičan igrač, videli ste onaj poslednji šut. Nešto mi je govorilo da će da uđe. Ali na kraju smo mi uspeli da dođemo do pobede i jako mi je drago zbog toga – zaključuje Dončić intervju posle dramatičnog duela.

Foto: APphoto

Balkanci dominiraju u Americi... Dončić i Jokić

Rezultati:

Bruklin - Filadelfija 122:109

Memfis - Klivlend 90:94

Denver - Dalas 117:124

Los Anđeles Lejkersi - San Antonio 109:118

Portland - Minesota 135:117


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija