• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

08:41

SLABA PARTIJA NEMANJE BJELICE! Portland PREGAZIO Kingse! /VIDEO/

NBA

SLABA PARTIJA NEMANJE BJELICE! Portland PREGAZIO Kingse! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Sakramento Kings odigrali su najslabiju partiju od početka sezone, te su bili lak plen sa Portalnd Treil Blejzerse 125:99

Portland je bio favorit i pre meča, ali izuzetno slaba partija Kingsa olakšala im je posao i na kraju su ubedljivo slavili 125:99. Pobedničku ekipu predvodio je Si-Džej Mekolum koji je upisao 37 poena, Demijan Lilad je dodao 17, Karmelo Entoni 13 i Jusuf Nurkić 10.

Kod Sakramenta najefikasniji bio je Marvin Begli sa 15 poena. U sivilo Kingsa uklopio se i Nemanja Bjelica koji je za 12 minuta upisao četiri poena, tri skoka i jednu asistenciju uz šut iz igre 1-5, a za tri poena 0-3!

Foto: Tanjug/AP

Isti rivali ponovo će se sastati za četiri dana na istom mestu, s tim da Blejzersi prvo igraju protiv Toronta kod kuće, a Sakramento putuje u Indijanu.

Nedelja

Šarlot - Atlanta 113:105

/Rozir 23 - Rediš 21/

Indijana - Finiks 117:125

/Sabonis 28 - Bridžis 34/

Vašington - Majami 124:128

/Metjus 22 - Hiro 21/

Milvoki - Klivlend 100:90

/Midlton 27 - Dramond 26/

Minesota - San Antonio posle produžetka 122:125, 113:113

/Bizli 29 - Derozan 38/

Dalas - Orlando

/Hardavej 36 - Vučević 30/

Sakramento - Portland 99:125

/Begli 15 - Mekalum 37/


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

REKORD KARIJERE ZA AVDIJU! Vašington ponovo poražen! /VIDEO/
NBA

REKORD KARIJERE ZA AVDIJU! Vašington ponovo poražen! /VIDEO/

Tokom večeri između subote i nedelje igrano je sedam duela u NBA ligi, a pored povrede Bogdana Bogdanovića i "tripl-dabla" Luke Dončića, sjajnu partiju imao je i Deni Avdija koji je upisao rekord karijere u NBA ligi sa 20 koševa u porazu svog tima od Majamija

10.01.2021

08:31

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija