• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

07:45

NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ! Ovaj čovek je čudo! Kad je drama, samo zovite Srbina! /VIDEO/FOTO/

NBA

NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ! Ovaj čovek je čudo! Kad je drama, samo zovite Srbina! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Još jedna maestralna partija Nikole Jokića, koji je posle produžetka doneo pobedu Denveru protiv Finiksa 130:126

Nije lako Denver došao do osme pobede u meču u kojem su Finiks Sansi vodili skoro celu utakmicu, ali Denver je predvođen Jokićem uspeo da stigne do izjednačenja u finišu, a potom i preokreta u produžetku.

Nikola Jokić je umalo upisao novi tripl-dabl. Imao je 31 poen, 10 skokova, osam asistencija i tri ukradene lopte.

 

Denver je konstantno bio u zaostatku, ali je onda na scenu stupio Jokić. Doneo je Jokić Denveru produžetak, mogao je i trijumf u regularnom toku, ali je ipak zabriljirao u nastavku i doneo trijumf svom timu.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Dvocifreni u Denveru uz Jokića bili su Vil Barton sa 17, koliko je imao i Monte Moris, Pol Milsap je imao 12, Geri Heris 19, a Džamal Mari 18 poena.

Na drugoj strani, Devin Buker je sa 31 poenom bio najefikasniji igrač Sansa, a pratili su ga Deande Ajton sa 27 i Bridžis sa 24.

Klipersi su  savladali Oklahomu – 120:106. Lenard je predvodio svoj tim sa 31 poenom, osam skokova, tri ukradene lopte i po dve asistencije, blokade, ali i izgubljene lopte. Pol Džordž mu se pridružio sa 29 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Aleksej Pokuševski dobio je 14 minuta, a ubacio je jednu trojku (1/4 iz igre) i imao tri asistencije, uz po blokadu i izgubljenu loptu. Kod Oklahome je najraspoloženiji bio Gildžus-Aleksander sa 30 poena i osam asistencija.

Sakramento je odličnom igrom u drugom poluvremenu nadoknadio minus protiv Njujork Niksa i prekinuo niz od četiri meča bez pobede – 103:94. 

Nemanja Bjelica ponovo nije igrao, a  najzaslužniji za trijumf Sakramenta bili su Dearon Foksa sa 22, odnosno Harison Barns sa 21 poenom. Džulijus Rendl je ubacio  26 poena, dosao 15 skokova i podelio četiri asistencije u porazu Niksa.

Brutalna partiju pružio je Luka Dončić koji je predvodio Dalas protiv San Antonia - 122:117. Nedostajao mu je jedan skok za "tripl-dabl", a meč je završio sa 36 poena, devet skokova i 11 asistencija!

Dončić je bio nepogrešiv sa linije penala (6/6), za dva je šutira 9/16, a pogodio je i četiri trojke. Pomogli su mu Kristaps Porzingis i Tim Hardavaj Junior sa po 21 poenom.

U poraženom timu San Antonija Demar Derozan je imao 29 poena, Lamarkus Oldridž 26, dok je Keldon Džonson ostvario 17 poena i 14 skokova.

NBA LIGA REZULTATI

Subota

Šarlot - Čikago 110:123

Detroit - Hjuston 102:103

Indijana - Orlando 120:118, nakon produžetka 108:108

Klivlend - Bruklin 125:113

Filadelfija - Boston 122:110

Toronto - Majami 101:81

Minesota - Atlanta 98:116

San Antonio - Dalas 117:122

LA Klipers - Oklahoma 120:106

Finiks - Denver 126:130, posle produžetka 114:114

Sakramento - Njujork 103:94

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija