• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

10:13

MISTERIJA! Niko ne zna gde je sahranjen Kobi Brajant!

NBA

MISTERIJA! Niko ne zna gde je sahranjen Kobi Brajant!

Podeli vest

Pre godinu dana u helikopterskoj nesreći poginuli su Kobi Brajant sa ćerkom Đijanom, kao i još sedam putnika i članova posade

Osim Kobija Brajanta (41) i njegove ćerke Điane Brajant (13) u padu helikoptera preminuli su njena saigračica Alisa Altobelli (13), majka devojčice Keri Altobeli (46), i njen otac, dugogodišnji bejzbol trener Džon Altobeli (56).

Prema obdukcionim nalazima, smrt svih putnika nastupila je momentalno, od siline udara letelice o tvrdu podlogu. 

Foto: Reuters

 

Sahrana je bila privatna, na privatnom groblju u "Korona del Maru", u okolini grada Njuport Bič u Kaliforniji, koji ima pogled na okean. Kobijeva supruga Vanesa pristala je da se oproštaj održi u Stejpls centru 24. 02. 2020. godine, što je bila i simbolika datuma zbog brojeva koje su nosili Kobi i njegova ćerka - 24 i 2.

Foto: ap photo

 

Kobijeve fanove interesovalo je gde je sahranjen, kako bi i tako mogli da mu odaju počast. Ali, to ostaje stroga tajna, Kobijeva supruga Vanesa je odlučila da mesto sahrane Kobija i Đijane bude poznato samo najbližima, koji su i prisustvovali poslednjem oproštaju na provatnoj ceremoniji u najužem krugu porodice.

Foto: Reuters

 

Nekoliko dana posle sahrane, britanski Dejli Mejl je objavio slike groba za koji su tvrdili da pripada Brajantu i Điđi. Jedan od argumenata da ovo neobeleženo grobno mesto pripada njima bilo je i cveće, koje je bilo ljubičasto i žuto, u bojama Lejkersa. Ali, ispostavilo se da to nije grob Kobija Brajanta i njegove ćerke, a to je potvrdio i radnik groblja, Ešli Banton.

Jedina dostupna informacija o grobu Kobija Brajanta je da se parcela nalazi na samom vrhu groblja, odakle se pruža pogled na okean i Njuport Bič, gde žive Vanesa i njihove tri ćerke.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija