• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

13:02

SRBI, HAJDE DA POMOGNEMO JOKIĆU! Glasanje za OL star NBA lige počinje! Evo kako se glasa!

NBA

SRBI, HAJDE DA POMOGNEMO JOKIĆU! Glasanje za OL star NBA lige počinje! Evo kako se glasa!

Podeli vest

U četvrtak, 28. januara u 18 sati počinje glasanje za Ol star NBA lige! Navijači širom sveta mogu da glasaju za svoje favorite. a od srpskih igrača, naravno najveće i realne šanse ima Nikola Jokić

Putem NBA aplikacije i sajta moguće je glasati za svog favorita kojeg želite da vidite na OL staru. Može se glasati jednom dnevno, a na Tviteru se može dati glas čak desetorici različitih igrača u toku 24 časa. 

Srbi bi mogli svog zemljaka, košarkaša Denvera Nikolu Jokića, da poguraju ka prvom timu, a evo kako to može da se učini!

Foto: USA Today

Imamo priliku da pomognemo Nikoli Jokiću na putu ka Ol staru

Tokom ovog procesa imaćemo dane kada će navijači moći da glasaju dva puta dnevno. Ti dani su 30. januar, zatim 2, 4, 13. i 16. februar.

Glasanje za NBA Ol star završava se 7. februara u 6 ujutru! Navijači će činiti 50 oodsto glasova, svi igrači 25 odsto, a mediji takođe 25 odsto!

Kada glasovi budu prebrojani, igrači će biti rangirani po poziciji (bekovi, krila i centar) u svakoj od tri glasačke grupe – glasova navijača, igrača i medija.

Rezultat svakog igrača biće izračunat prosekom glasova ove tri grupe. Dva beka i tri krila/centra sa najboljim rezultatom u svakoj konferenciji biće proglašeni za startere! Glasanje navijača doneće prednost igračima koji se nalaze u poziciji da imaju isti rezultat.

KAKO SE GLASA?

1. Glasanje na zvaničnom sajtu na vote.NBA.com

Ispunite jedan pun glasački listić dnevno (odnosno jednom u 24 sata) na strani NBA sa brauzera na kompjuteru ili mobilnom uređaju! Navijači prilikom izbora startera mogu da izaberu do dva beka i tri krila/centra iz svake konferencije.

2. NBA aplikacija

Samo otvorite svoju NBA aplikaciju kad dođe vreme i dobićete meni za glasanje. Glasački uslovi su isti kao za sajt.

3. Tviter

Tvitujte, ritvitujte ili odgovorite sa "heštegom" imena i prezimena NBA igrača (#NikolaJokic (JOŠ UVEK NE ZNAMO  da li će se računati srpska slova)) ili Tviter nalogom uz "hešteg" #NBAAllStar. Svaki tvit može da sadrži samo jedno ime ili ime naloga jednog igrača. 

 

 

Jedini razlog zbog kojeg smo se opedelili za Nikolu Jokića, a ne ostale Srbe u NBA ligi je to što as Denevera ima najveće šanse! Koliko god glasova poslali za Bobija Marjanovića ili Alekseja Pokuševskog, (Bogdana Bogdanović je povređen, Nemanja Bjelica ne igra) teško je zamisliti da bi naši glasovi napravili razliku! Za Jokića će gotovo sigurno pristići glasovi iz celog sveta, pre svega navijača Denvera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17