• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

07:53

SRBIN SE RAZGOROPADIO! Bjelica održao čas košarke, blistao u porazu Kingsa! /VIDEO/FOTO/

NBA

SRBIN SE RAZGOROPADIO! Bjelica održao čas košarke, blistao u porazu Kingsa! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nemanja Bjelica odigrao je strašan meč, ali nažalost u porazu Sakramenta od Majamija 118:110

Da bi pokazao šta zna, Srbin mora da igra! Bjelica je na parketu proveo 35 minita i ubacio 25 poena protiv Hita, imao još osam skokova i tri asistencije.

Majami je kako se spekuliše danima zainteresvan za Srbina, pa posle ove partije ne bi bilo  iznenađenje i da ga dovede. 

Foto: tanjug/ap

 

Ali, ni odlična partija reprezentativca Srbije nije pomogla Kingsima. U Majamiju su briljirali Tajler Hirou sa 27 poena i Keli Olinik sa 22, dok su dvojica igrača imala tripl-dabl učinak, Bem Adebajo upisao je 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija, a Batler 13/10/13.

L.A. Lejkersi pptraženi su od  Bruklina 109:98. Lebron Džejms ubacio je 32 poena, i prešao magičnu brojku od 35.000 poena u NBA, pošto je trio Netsa - Harden, Heris i Irving - bio solidno raspoložen.

"Brada" je ubacio 23 poena, Heris je dodao 21, a Irving još 16, pa ih nije poremetio ni izostanak najboljeg igrača Kevina Durenta.

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Milvoki - Toronto 96:110
L.A. Lejkers - Bruklin 98:109
Sakramento - Majami 110:118


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija