• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

08:07

JUTA NOKAUTIRALA LEBRONA I LEJKERSE, Galinari trojkama rasturio Boston! /VIDEO/

NBA

JUTA NOKAUTIRALA LEBRONA I LEJKERSE, Galinari trojkama rasturio Boston! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Jute ubedljivo su pobedili Los Anđeles Lejkerse, sa 114:89, u novom derbiju NBA lige

Najefikasniji su sa po 18 poena bili Džordan Klarkson i Rudi Gober koji je imao i 9 skokova. Bojan Bogdanović je ubacio 15 (5/8 trojke), 14 je dodao Majk Konli uz po 8 skokova i asistencija, dok je Donovan Mičel meč završio sa 13 poena, 10 uhvaćenih lopti i 8 proiravanja.

Lejkersi su imali veoma loše veče sa svega 40 odsto pogođenih šuteva, uz samo 24,2 odsto za tri poena.

Najefikasniji u redovima Lejkersa bio je Lebron Džejms sa 19 poena, 16 je dodao Montrezl Herel, a 12 je ubacio Markif Moris.

 

 

Atlanta je nadigrala Boston 127:112, nošena raspoloženim Danilom Galinarijem. Italijan je postavio novi rekord Hoksa sa deset pogođenih trojki za 38 poena. Prethodni rekord Hoksa držao je od 1997. godine Stiv Smit sa devet trojki. Trej Jang je postigao 33 poena u meču u kojem je Atlanta vodila i 27 razlike.

Golden Stejt Voriorsi nadograli su Indijana Pejserse 111:107. Stef Kari se mučio sa šutom (7/21 iz igre, 1/11 trojke) iako je ubacio 24 poena, ali je meč prelomio Grin sa 12 poena, 11 asistencija, 9 skokova. 

Oklahoma Siti Tander je nadigrao San Antonio Sparse 102:99 predvođen Šaj Gildžus-Aleksanderom koji je ostvario rekord karijere sa 42 poena. Nju Orleans je bio siguran protiv Detroita sa 128:118 uz još jednu dominantnu partiju Zajona Vilijamsona – 32 poena.

Čikago je savladao Minesotu 133:126 posle produžetka, na krilima  Zaka Lavina sa 35 poena. Džimi Batler predvodio je Majami sa 27 poena  do četvrte uzastopne pobede – 116:108 protiv Toronta.

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Atlanta – Boston 127:112

Klivlend – Hjuston 112:96

Indijana – Golden Stejt 107:111

Čikago – Minesota 133:126

Majami – Toronto 116:108

Pelikans – Detroit 128:118

Okahoma – San Antonio 102:99

Finiks – Šarlot 121:124

Juta – Lejkers 114:89

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija