• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.02.2021

10:36

POTVRĐENO! Evo ko menja povređenog Dejvisa na Ol star utakmici!

NBA

POTVRĐENO! Evo ko menja povređenog Dejvisa na Ol star utakmici!

Podeli vest

Košarkaš Finiksa Devin Buker zameniće povredjenog Entonija Dejvisa iz Los Andjeles Lejkersa u Ol star utakmici NBA lige

Komesar NBA lige Adam Silver izabrao je Devina Bukera, dan pošto su treneri lige izglasali da taj košarkaš ne bude medju rezervama za Ol star utakmicu koja se igra 7. marta u Atlanti.

Buker je rekao da je pokušao da se ne iznervira zbog prvobitne odluke, ali da je srećan što će drugi put učestvovati na ol staru.

- Koncentrisan sam na moju porodicu, na bliske ljude oko mene. Uradili su dobar posao, pomogli su mi da ostanem skroman i na zemlji. To je mnogo veće od ove košarkaške stvari, zabave koja je iza toga i politike koja se krije iza toga. Napunio sam dovoljno godina da to konačno shvatim - naveo je Buker.

Kada je u utorak objavljena odluka da Buker nije izabran, mnogi igrači se nisu složili sa tim, medju kojima i Lebron Džejms iz Lejkersa.

- Jednostavno, Devin Buker je igrač koga najmanje poštuju u našoj ligi - rekao je tada Džejms.


Trener Finiksa Monti Vilijams rekao je da je Buker zaslužio da igra na Ol staru.

- Situacija je bila čudna kada smo čuli da Devin nije izabran, ali zahvalni smo na svemu što se posle toga dogodilo, srećni smo zbog Buka - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija