• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

23:30

SPOR JE, NE ZAKUCAVA, ALI IMA OČI NA LEĐIMA I ODUVAO ME! Srbin ODUŠEVIO Amerikanca kada je imao samo 16. godina!

NBA

SPOR JE, NE ZAKUCAVA, ALI IMA OČI NA LEĐIMA I ODUVAO ME! Srbin ODUŠEVIO Amerikanca kada je imao samo 16. godina!

Podeli vest

Korsli Edvards nekadašnji igrač Igokee sa oduševljenjem se prisećao dana kada je igrao protiv Nikole Jokića

Igokea je u sezoni 2012/13. bila neverovatna, tim predvođen iskusnim Brankom Jorovićem i Kroslijem Edvardsom izborio je plej-of, gde ih je Partizan zaustavio. 

Zanimljiivo je da Edvards iz te sezone pamtni da ga je "mučio"  jedan 16-godišnjak. 

- Prvi put kada sam video Nikolu Jokića, igrao je za Megu, imao je oko 16 godina. Bio sam apsolutno fasciniran, nisam mogao da verujem šta gledam - počeo je Evrads svoje izlaganje za "BIH Meridian".

Foto: tanjug/ap

Iako je i tada Jokić imao problema sa fizičkom spremom, rođeni Somborac bio je  nezaustavljiv na tom duelu. 

- Bio je spor, nije zakucavao, ali je imao oči na leđima. Fantastičan dodavač, a mogao je i da pogađa kada treba, sjajan šuter. Znao sam od tog momenta da može samo da napreduje. Sećam se da su me neki treneri još tada pitali šta mislim o njemu, rekao sam im da je neverovatno dobar i da ga očekujem u NBA ligi veoma brzo. Oduvao me je, spor je, ali dodaje kao Džon Stokton. Da je bek, definitivno bi bio takav tip igrača - podvukao je Evdards.

Zanimljivo je da je Edvards po okončanju karijere radio kao trener u Denveru gde je u sezoni 2015/16. individualno pomagao centrima Nagersa, između ostalog i Jokiću. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17