• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2021

09:24

KAO DIKEMBE MUTOMBO! Maestralna blokada Pokuševskog o kojoj bruji planeta /VIDEO/

NBA

KAO DIKEMBE MUTOMBO! Maestralna blokada Pokuševskog o kojoj bruji planeta /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Oklahome su prethodne noći ubedljivo poraženi od Portlanda rezultatom 133:85, ali će se meč osim po ogromnoj razlici pamtiti i po potezu koji je izveo Aleksej Pokuševski

Srpski košarkaš je na parketu proveo 31 minut i za to vreme je upisao osam poena, četiri asistencije, po dva skoka i blokade, kao i jednu ukradenu loptu.

Ipak, od svega toga se istakla jedna blokada.

Naime, bek Portlanda Norman Pauel je u jednom momentu krenuo da položi loptu u koš, ali to nije dozvolio Pokuševski koji ga je majstorski "zalepio". Reklo bi se u stilu legendarnog Dikembea Mutomba.

Uživajte u potezu srpskog asa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Svako dnevna pojava u NBA. Medutim koliko se meni cini nakon nekoliko ponovljenih gledanja, lopta je taman krenula u silaznu putanju. Znaci 'banana' ne vazi. Sta se to desava, sudci nam vec drugi put u samo nedelju dana progledavaju kroz prste? Prvo onaj 'gol' sa Portugalcima a sada ova situacija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija